VIDEO ALPINISTUL CARE VREA SĂ CUCEREASCĂ EVERESTUL CU TRICOLORUL ROMÂNESC, JIGNIT DE CONAȚIONALII MAGHIARI

ALPINISTUL ZSOLT TOROK, ARĂDEANUL TEMERAR CARE S-A PREGĂTIT PENTRU CUCERIREA EVERESTULUI ȘI ÎN CARAȘ SEVERIN, MAI EXACT, ÎN MUNȚII ȚARCU ȘI CU CARE WWW.INFOCS.RO A REALIZAT UN REPORTAJ APRECIAT DE CITITORI, A AJUNS SĂ FIE JIGNIT DE MAGHIARI PENTRU CĂ VREA SĂ DUCĂ DRAPELUL ROMÂNIEI PE EVEREST. ASTA ÎN CONDIȚIA ÎN CARE ZSOLT TOROK ESTE CETĂȚEAN ROMÂN DE ETNIE MAGHIARĂ, ESTE APRECIAT ȘI RESPECTAT DE STATUL ROMÂN. L-AM CUNOSCUT PERSONAL PE ZSOLT CU CARE AM REALIZAT REPORTAJUL DE MAI JOS. UN OM SIMPLU, UN CARACTER DEOSEBIT ȘI MAI ALES, UN BĂRBAT CU O CARISMĂ DEOSEBITĂ. ACOLO, PE ȚARCU, AM VORBIT CU UN OM, AM VORBIT CU UN ALPINIST CARE TRĂIEȘTE PENTRU ALPINISM, UN SPORTIV ADEVĂRAT. NU AM VORBIT CU UN ROMÂN, NU AM VORBIT CU UN MAGHIAR, AM VORBIT CU OMUL ZSOLT TOROK. NU POT DECÂT SĂ MĂ ÎNCLIN ÎN FAȚA UNUI OM CU UN ASEMENEA CARACTER, CU O CULTURA VASTĂ, CU VORBA DOMOALĂ DE OM CARE FACE TOTUL CALCULAT.
FELICITĂRI ZSOLT, FELICITĂRI OMULE TOROK.
ECHIPA INFOCS.RO

[youtube id=”fuF72pKZSDs”]
VIDEO PREGATIRE IN MUNTII TARCU 22 FEBRUARIE 2015

DĂ CLIK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL

https://www.infocs.ro/video-everestul-va-fi-atacat-si-din-muntii-tarcu-expeditie-romaneasca-in-himalaya/

Arădeanul Zsolt Torok a ajuns în Khatmandu pentru a începe cea mai importantă expediție din viața lui. Alpinistul vrea să cucerească Everestul alături de doi români, Paul Popescu și Marius Iliescu, și să arboreze drapelul României pe cel mai înalt munte din lume.

Din păcate însă, planurile alpinistului au atras furia maghiarilor din România și Ungaria care îl jignesc pe pagina sa de Facebook pentru că se declară român și pentru că vrea să arboreze drapelul României pe Everest. Torok este făcut trădător chiar de către maghiari, revoltați că acesta nu duce drapelul Ungariei sau steagul secuiesc pe Everest.

Alpinistul Zsolt Torok se declară dezamăgit de reacția maghiarilor din Ungaria și România:

”Nu vreau să mă încarc cu energie negativă. Astfel am arucat doar o privire și am citit pe diagonală mesajele naționaliste în care cetățeni maghiari din Ungaria și România mă numesc trădător de țara, trădător jegos etc. Aș putea șterge aceste comentarii însă nu le șterg pentru că nu este rușinea mea este rușinea lor. Din păcate aceste postări care murdăresc nu sunt scrise în limbă română astfel nu înțelegeți ce scrie acolo. Nu mă pun să le traduc însă ele reflectă gândirea acestei comunități care după cele spuse nu gândește constructiv și european. Îmi pare rău că în 2015 unii aleg să gândească așa dar cum am mai spus nu este rușinea mea este a lor. Eu am altceva de făcut, ar fi benefic să încetați cu aceste comentarii”, scrie Torok pe pagina lui de Facebook.

La comentariile de încurajare ale românilor, compatrioți vorbitori de limbă maghiară vin cu astfel de comentarii, aluzii la vestimentația sa sport în tricolorul maghiar:

”Care’i problema ma’ Jolt ? Roșu, alb și verde pentru tine e bun doar să’l porți la picior? Tu ești chiar atât de dus cu pluta, că nu vezi ce faci, sau îl faci intenționat? Chiar îți bați joc în halul ăsta de culorile tricolorului maghiar? Nu ți’ai putut alege altă culoare la pantof sau așa ”comunici”? Acolo unde ți’ai cumpărat pantofii numai culoarea asta a fost? Nu vinde tu la grădinar castraveții împletiți! Că nu toată lumea e bătută în cap așa cum crezi ! Ce fel de om ești tu ?… Ești tu un provocator rafinat și uns cu toate alifiile!”

Ce e drept, la acuzațiile total deplasate, de trădare națională (!!!), ale unor unguri de peste graniță, îi sar în ajutor minoritari maghiari:

”Pentru că există oameni in lumea asta largă, a căror singura virtute este faptul că din întâmplare s’au născut români, maghiari sau chiar chinezi….din această cauză esti tu Csaba (şi alţii) un mare nimic.”

Zsolt Torok:

”Datorită comentariilor murdare și care încearcă să murdărească, am și uitat să vă doresc paște fericit celor care sărbătoresc paștele catolic. Isus vorbeste despre iubire, toleranță și înțelepciune. Ura, nervii, supărarea, respingerea, nu duce la nimic bun. Înlocuiți partea negativă cu partea pozitivă și veți vedea ce frumoasă e viața.”

PRELUARE thraxusares.wordpress.com

Comentarii

comentarii