VIDEO Altcineva se afla la volanul masinii care a omorât o fetiță la Măureni

Așa cum spuneam în primul nostru material, astă noapte în jurul orei 22.20, a avut loc un grav accident rutier pe DN 58 B, pe raza localității Măureni. Mai exact, un SUV LandRover cu numere de Irlanda și volan pe dreapta și în care se aflau trei persoane, a lovit trei oameni pe trecerea de pietoni din mijlocul Măureniului: bunicii și nepoțica de 13 ani.

Iată ce spune poliția despre acest caz:

,,La fața locului, polițiștii orașului Bocșa au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Mehedinți, a condus un autoturism din direcția Timișoara spre Reșița iar în centrul localității Măureni, pe trecerea de pietoni, a lovit o minoră de 13 ani și un bărbat de 61 de ani, din Măureni, angajați regulamentar în traversarea străzii.
În urma accidentului a rezultat decesul minorei și rănirea gravă a bărbatului de 61 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Ce mai putem adăuga, este faptul că imediat după producerea accidentului, sătenii care se aflau la joc la nici 100 de metri de locul accidentului, au vrut să-l ia la bătaie pe șofer. Ca să se salveze, omul a fugit de la locul accidentului și s-a ascuns în întuneric. Imediat ce echipajul de poliție a sosit la fața locului, bărbatul de 48 de ani cu domiciliul în Bocșa, s-a prezentat polițiștilor care l-au băgat în mașina de serviciu pentru declarații.

Fiindcă uni dintre martori spuneau că fiica acestuia se afla la volan, polițiștii au testat-o şi pe ea cu aparatul etilotest. Pe numele bărbatului aflat la volan s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Tragedie la Măureni – O fată de 14 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni
https://www.infocs.ro/tragedie-la-maureni-o-fata-de-14-ani-accidentata-mortal-pe-trecerea-de-pietoni/

Comentarii

comentarii