VIDEO Ansamblul de Cântece şi Dansuri Populare „Doina Banatului” – 65 de ani de existenta

Ansamblul de Cântece şi Dansuri Populare „Doina Banatului” din municipiul de pe Timiş şi Sebeş, reînfiinţat recent, a celebrat anul acesta 65 de ani de existenţă. Astfel, a fost organizat un spectacol aniversar de anvergură, în cadrul căruia au performat muzical toţi angajaţii şi colaboratorii grupului care mai sunt în viaţă, şi care au reprezentat cu cinste folclorul locului pe scenele ţării şi în străinătate.

Evenimentul cultural-folcloric în cauză a avut loc în data de 15 septembrie, cu ocazia tradiţionalei manifestări denumite “Serbările Cetăţii”, ce se derulează pe parcursul a cinci zile în urbea din „Ţara Gugulanilor”.

Intr-un decor superb și o atmosferă magnifică, pe scenă au urcat foşti şi actuali solişti vocali: Ioan Alexandrescu, Valeria Arnăutu, Ionela Bădălan, Valeria Berzescu, Viorica Ciurescu, Ana Maria Cornean,
Maria Hurduzeu, Livia Ilcău, Ştefan Isac, Petrică Miulescu Irimică, Traian Jurchela, Adela Jurchescu, Lia Lungu, Ileana Maciovan, Petrică Moise, Ana Munteanu, Alin şi Dan Olan, Ana Pacatiuş, Maria Anesia Rusnac, Elena Table, Sandi Tatarici, Anica Adam Todor, Maria Tudor, Maria Sadovan, Stana Stepanescu, Daniela Văcărescu, Sonia Vlaicovici, Nicoleta Voica.

„Mulţumesc din suflet Consiliului Local Caransebeş şi, în special, domnului primar Felix Borcean, pentru sprijinul pe care le-au acordat în ceea ce priveşte relansarea noastră şi pentru că ne-au oferit posibilitatea să vă încântăm astăzi! Vă asigurăm că, acest nou ansamblu va duce mai departe, cu cinste şi succes, folclorul din Banatul Montan”, a adăugat directorul Ansamblului Profesionist “Doina Banatului”, Florin Bojin.

www.infocs.ro si Antena1 au fost parteneri media ai evenimentului, asa cum se poate vedea si de pe banner-ul manifestarii afisat pe scena.

Manifestarea “Serbările Cetăţii”, se va încheia Duminică. De la ora 18 – începe ,,SEARA MARILOR CONCERTE”: cu

COVER BAND JO
NICOLETA NUCĂ
LORA & BAND, cu dansatori

Iar sărbătoarea se va termina cu traditionalul FOC DE ARTIFICII.

 

www.infocs.ro si Antena1 au fost parteneri media ai evenimentului, asa cum se poate vedea si de pe banner-ul manifestarii afisat pe scena.

Sursa: http://vasipopescu.blogspot.ro/

Comentarii

comentarii