VIDEO Atentie la neatentie – Accident la trecerea de pietoni de la motovelo

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în această seară în jurul orei 18 de Bulevardul Republicii în zona ,,moto-velo”. Un autoturism Opel Astra condus de un bărbat a oprit regulamentar în apropierea unei treceri de pietoni – moment în care din spate a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de aproximativ 40 de ani.

În urma impactului, autoturismul lovit a trecut de trecerea de pietoni şi din fericire nu a lovit nici un pieton angajat în traversare. Mașinile au fost uşor avariate iar şoferul din Opel a ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare din cauza şocului suferit la impact.

Nici unul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice iar accidentul s-a produs din cauza neatenţiei şoferului din Dacia. Mai multi cetateni care au fost in zona, spun ca in zona vizibilitatea este scazuta si situatia se agraveraza in momentul in care in zona apare si vreo un autobuz. De data aceasta am avut de-a face cu un accident relativ usor, dar cine garanteaza ca la fel se va intampla si in alte dati?

NU de alta, dar tot astazi, pe aceeasi trecere de pietoni, numai ca pe sensul celalalt, a mai avut loc un alt accident de circulatie.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Atentie la neatentie – Accident la trecerea de pietoni de la motovelo

  • 24 noiembrie 2016 la 23:20
    Permalink

    Pentru faptul ca se „dau” locuri de parcare pana in „buza” trecerii de pietoni si limiteaza crunt vizibilitatea cine raspunde? Asta nu e o cauza a producerii accidentelor? Doar „neatentia soferilor” ??

Comentariile sunt închise.