VIDEO Balul de 8 Martie al doamnelor și domnișoarelor social – democrate din Caraș Severin

Balul de 8 Martie al Organizației de Femei PSD Caras Severin, dar la care au fost invitați și bărbații, a fost o reușită. Câteva sute de peroane, majoritatea femei, dar având alături soții, prietenii sau colegii de partid, au petrecut ceasuri bune împreună într-un local din Reșița.
Pentru a celebra femeile din PSD, dar şi pe cele din viaţa lor, membrii organizaţiei PSD Caraș Severin, au organizat „Balul de Ziua Femeii”. La manifestare au participat aproximativ 400 de persoane din tot județul care au avut parte de un program special oferit de o formaţie de muzică populară cu doi soliști care au cam dat de lucru petrecăreților fiindcă ritmul și cântecele interpretate, nu te-au lăsat să stai prea mult pe scaun.
https://youtu.be/f8o5QtPLe2A
Meniul a fost unul ca de sărbătoare și foarte gustos: aperitiv superbogat cu de toate, sarmale cu smântână și mămăligă și friptură de porc și pui cu cartofi gratinați și salată de varză dulce. La final, Anca Gaiță a adus amandine pe săturate pentru toată lumea. De pe mesele aranjate cu gust, nu au lipsit sucuri și băuturi răcoritoare, țuică de bună calitate, vin alb și vin negru. Bine-nţeles că nu au lipsit apa, cafeaua şi ce se mai cere la o asemenea petrecere într-o locație așa de elegantă.

Principalul organizator, alături de colegele din organizaţie, a fost ca şi în anii trecuţi, Tudoriţa Nicula sprijinită de colegul său, președintele Organizației Municipale PSD Reșița, Ioan Crina. Tudorița – gazdă excelentă ca de obicei, a avut grijă să primească pe toată lumea cu o vorbă bună şi un zâmbet și să-i conducă la locurile rezervate. A fost prezent şi deputatul PSD Caraş Severin, Ion Benga alături de alţi colegi din conducerea partidului.

Astăzi, la Cofetăria Mihandra din Pasajul Victoria, va avea loc tradiționala expoziție de 8 Martie cu produse de cofetărie și patiserie, a artistului cofetar Anca Gaiță. Numai aici puteți găsi prăjiturile copilăriei cum ar fi: banane cu cremă de vanilie trase în șerbet, pinguini, pere, buburuze, amandine și prejituri de casă.

Ca de obicei, www.infocs.ro vă oferă în premieră un material video de la petrecerea de aseară a doamnelor din PSD Caraș Severin.
FOTOGALERIE 2


FOTOGALERIE 1

Comentarii

comentarii