VIDEO Balul de Mărţişor și 8 Martie al dascălilor caraseni a ajuns la cea de a XIV ediţie

Ajuns la a XIV-a ediţie, balul cadrelor didactice din Reşita, mai exact ,,Balul Dascălilor Cărășeni” din cadrul Sindicatului profesorilor afiliaţi Federaţiei „Spiru Haret” a respectat tradiţia din fiecare an şi a organizat Balul Primăverii şi al Mărţişorului. Manifestarea a ajuns deja la cea de-a XIV a ediție şi a adus sub acelasi acoperis peste 200 de educatori, învăţători şi pofesori.

Ziua Internaţională a Femeii se sărbătorește la nivel mondial, în data de 8 martie a fiecărui an. Numai că, tot în luma martie, avem și tradiționala sărbătoare românească a mărțișorului. Și de 14 ani, lidera Sindicatului, Carmen Rugină, alături de colegii săi, organizează o petrecere pentru dascăli, dorind în acest fel să arate faptul că și așa se poate arăta respectul faţă de toţi cei care modelează şi creionează destinele tinerilor cărășeni.

La evenimentul organizat vineri la Resita- acţiune care se doreşte a fi un omagiu adus dascălilor, invitaţii au sosit din tot județul. Așa cum fac în fiecare an – oamenii au venit de la Caransebeș, de la Anina, dar și de la Bozovici ori Moldova Nouă ori alte localități ale județului. Dascălii au vrut să fie alături unii de alții și împreună să se distreze cât se poate de bine. Așa cum o fac de 14 ani, cu drag și prietenie.

Petrecerea a mai însemnat bucate alese, muzica bună, dans, socializare si un tort imens – un tort al prieteniei- la sfârșit.

Comentarii

comentarii