VIDEO Balul Unirii pentru pensionarii Reşiţeni

Ziua Națională a României, Ziua Unirii celei Mari, a fost serbată în avans de pensionarii reșițeni. Aceștia s-au întâlnit aseară pentru a petrece împreună în avans marea sărbătoare. Motivul îl reprezintă tocmai Ziua Naţională a României, prilej cu care a fost organizat pentru pensionari un Bal al Unirii.

Sala s-a umplut puţin câte puţin cu zeci de perechi care au venit să serbeze împreună Ziua naţională. Aşa cum se cade la o petrecere, nu a lipsit mâncarea, băutura şi dânsul. Fiecare participant a primit câte o cocardă şi un steguleț tricolor.

Pensionarii au arătat că știu să se distreze la maxim, că prețuiesc prietenia și clipele frumoase petrecute împreună. Muzica a fost pentru toate gusturile: de la Hora Unirii şi Noi suntem romani, şi până la hore, sârbe sau muzică sârbească.

Ringul a fost mereu plin. Masă a fost bogată iar muzica de calitate. Toată lumea s-a arătat deosebit de încântată de iniţiativa organizatorilor, iar dânsul şi voia bună va ţine atât cât îi ţin picioarele pe participanţi. Următorul bal va fi organizat după 20 decembrie când vor serba revelionul în avans fiindcă în noaptea dintre ani probabil vor fii de serviciu cu nepoții.

Comentarii

comentarii