VIDEO Bănățenii (n) au talent ?

Din cei aproape 300.000 de cărășeni, doar 30 au vrut să își arate talentul. Ieri a avut loc prima preselecție a concursului “Bănățenii au talent”, inițiat de Casa de Cultură a Sindicatelor.

La Casa de Cultura a Sindicatelor din Reșița a avut loc preselecția pentru concursul “Bănățenii au talent”. Pe scenă au urcat 30 de tineri care au considerat că au ceea ce le trebuie pentru a deveni artiști recunoscuți, dacă nu la nivel național, măcar la nivel regional. Jocurile încă nu sunt făcute. Cei care doresc, se mai pot înscrie și pot participa la preselecția care va avea loc în data de 30 octombrie.

Indiferent de abilitățile artistice și sportive pe care le stăpânesc, cei înscriși trebuie să demonstreze că au har. Conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor pune la bătaie și premii consistente: câștigătorul locului trei va primi 250 de euro, locul II – 500 de euro și locul întâi – 1.000 de euro.

Concursul este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița. Înscrierile se desfășoară pe trei categorii de vârstă: 7-14 ani, 15-21 și peste 21 de ani.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments