VIDEO Bărbatul sfâșiat de câni a fost externat și cere 1 milion de euro despăgubiri

muscat de cainiUn milion de euro despăgubiri. Atât va cere bărbatul sfâșiat de câini în a doua zi de Crăciun, la Gara de nord din Timișoara. El a fost externat astăzi din spital, însă este departe de a fi bine iar pentru toată suferința lui, omul anunță că va da în judecată Primăria Timișoara, Regionala CFR Timișoara, dar și Statul român.
Vă reamintim că Aurel Petcu a fost atacat, în 26 decembrie, de o haită de câini care își face veacul în zona Gării de Nord din Timișoara. Omul fusese în vizită la fiul său și încerca să ajungă la tren, dinspre pasarelă prin spatele gării, pe scurtătura folosită zilnic de toți navetiștii. Imediat ce a trecut însă de spate a gării, a fost atacat de animale.
Mai mulți angajați ai gării au auzit urletele de ajutor ale bărbatului și au sărit să-l salveze. În momentul în care ambulanța a ajuns să îi acorde îngrijirile medicale, omul era mai mult mort decât viu. Plin de răni și sânge, bărbatul fost transportat în stare gravă la spitalul municipal din Timișoara, acolo unde a rămas internat până astăzi.
Plăgile au fost toaletate, avea răni inclusiv la cap; zilnic a fost necesară toaletarea chirurgicală a rănilor, acum este externat, rănile sunt în curs de vindecare, însă va veni la pansat și curățat încă multe zile de acum înainte.
Familia bărbatului este revoltată de ceea ce s-a întâmplat. Rudele au luat deja legătura cu un avocat și anunță că cer daune un milion de euro pentru traumele suferite de victimă.
Bărbatul atacat de câîini, Aurel Petcu, nu a rămas numai cu cicatrice și răni adânci pe tot corpul, ci – și psihicul i-a fost serios afectat.
Valentin Ciobanu, fiul victimei, spune că tatăl său are coşmaruri, se trezeşte speriat noapte din somn, mereu visează urât, visează câini, sânge, pe el între ei și i se vede numai fața. Ei sunt iubitori de animale, au cinci câini la sat, însă tatăl l-a rugat să facă ceva, nici pe câinii lor nu mai vrea să îi vadă în fața ochilor. Nu se mai poate concentra, nu poate vorbi cum trebuie, nu mai aude bine
Între timp, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis, din oficiu, un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Ei cercetează mai mulţi angajaţi ai gării.

Comentarii

comentarii