VIDEO ,,Caransebesul a pedalat” din nou – Pledoarie live pentru miscare

După ce, în data de 11 septembrie, cicliștii din Grupul MTB au organizat acțiunea intitulată „Caransebeşul pedalează”, la care au luat parte aproape 90 de gugulani cu vârste cuprinse între 7 şi 66 de ani, iată că aceștia „recidivează” şi au pus la cale un tur similar în 9 octombrie. Au participat aproximativ 50 de ciclisti amatori – caransebeseni, dar si ciclisti din Otelu Rosu sau localitatile din jurul Caransebesului.

Acţiunea este deschisă tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber şi a avut un grad de dificultate uşor, accesibil tuturor şi pentru orice tip de bicicletă. Lungimea traseului a fost puţin mai mare decât la prima ediţie şi a avut si „asfalt” şi „offroad”. S-a mers pe asfalt până în Balta Sărată, apoi s-a continuat offroad spre podul de la Poiana Buchin, mai departe s-a ajuns în satul Prisian, întoarcerea având loc pe sub Mânăstirea Teiuş.

Distanţa a fost de aproximativ 20 de kilometri, iar diferenţa de nivel de 200 de metri. Durata turei a ajuns la aproximativ 3 ore şi jumătate, cu pauzele aferente, iar „finish-ul” a fost, la fel ca şi data trecută, la „Ograda Gugulanului”.


Multumuri deosebite lui Viorelo Nemet pentrui imagini si fotografii.

Comentarii

comentarii