Cultural

VIDEO Carnavalul Toamnei cu multă bucurie de toamna răsplătită cu darurile toamnei la Generală 7 din Reşita

Clasele primare de la Şcoala Generală nr 7 din Reşita s-au umplut astăzi de pinguini, arici, iepuraşi, ursuleţi, lebede, flori, căluți, grădini și chiar peisaje. Toate acestea au fost făcute din legume și fructe de către elevii ciclului primar de la Şcoala Generală nr 7 din Reşita.
,,Activitatea denumită ,,Carnavalul Toamnei” a antrenat zeci de copii, părinți și cadre didactice. Toți au fost inventivi și au creat adevărate minuni din roșii, cartofi, castraveţi, ardei, dovleci sau vinete” spune directoarea şcolii, profesoara Cristiana Scmaler.Micuții, alături de părinți și bunici au fost inventivi. Au creat adevărate povesti din conopida sau vinete şi dovlecei. Este o activitatea care pe lângă faptul că duce la socializarea copiilor, are un puternic caracter educativ” spune învățătoarea Otilia Duicu.

Toate exponatele vor fi donate grădinii zoologice din Reșița după ce vor fi curățate de scobitori sau beţe de chibrit. Astfel, legumele și fructele vor ajunge la animăluțele de la Zoo și se vor bucura și ele de darurile toamnei.

,,După expoziție și creaţie, urmează un moment de animație, adică, toată lumea dansează și face mişcare fiindcă după muncă urmează distracția. Mai exact, În sala de sport va avea loc un carnaval cu elevi costumaţi și multă distracție” a consemnat învțătoarea Lenuta Meche.

Comentarii

comentarii