VIDEO Cascada Beuşniţa îmbracată cu haine de iarnă văzută de Petre Dalea

Cascada Beuşniţa îmbracată cu haine de iarnă – Scris de Petre pe 27 ianuarie 2016. Este un material preluat de pe blog-ul lui Petre Dalea si totul îi aparține: de la text la imagini. Dar, așa cum spunea și el pe contul sau de fb: ,,O bucurie nu e completă dacă nu e împărtăşită cu alţi oameni aşa că puteţi vedea în imaginile din articol Cascada Beuşniţa ingheţată, Cascada Văioaga, Ochiul Bei şi alte câteva imagini din această excursie”. Vizionare plăcută (nn).
Cascada Beuşniţa e spectaculoasă şi vara, mai ales atunci când apa are debit. Mai sunt şi perioade de secetă când debitul apei scade foarte mult şi muşchiul se usucă şi în astfel de momente Cascada Beuşniţa parcă nu mai e aşa spectaculoasă. În schimb dacă ai ocazia să ajungi pe acolo în perioada de iarnă, mai ales după câteva zile de ger poţi avea ocazia să vezi Cascada Beuşniţa îngheţată total sau măcar parţial.

Cascada Beuşniţa – localizare

VEZI RESTUL MATERIALULUI SCRIS DE PETRE DALEA CU UN SIMPLU CLIK AICI:http://petredalea.ro/cascada-beusnita-cu-haine-de-iarna/

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO Cascada Beuşniţa îmbracată cu haine de iarnă văzută de Petre Dalea

 • 29 ianuarie 2016 la 7:11
  Permalink

  Superb ! Felicitari pentru filmare si postare ! Am fost de doua ori la Lacul ,, Ochiul Beiului ” dar nu am reusit sa ajung la cascada .Prima oara era spre seara si se intunecase , a doua oara era pe ploaie si am renunta fiind torente vijelioase dar nu voi renunta sa o vad. Sunt din Piatra Neamt .

  • 29 ianuarie 2016 la 12:51
   Permalink

   Cel mai potrivit interval de vizitare, este cam de la 15 mai și spâna sfarsitul lunii iunie. Atunci are debit puternic si este superba.

Comentariile sunt închise.