VIDEO Ce a ramas pe Semenic in urma incendiului? Tone de gunoaie!

Mormane de gunoaie aruncate de turişti şi de localnici au ieşit la iveală după incendiul de vegetaţie produs în urmă cu două săptămâni în apropierea platoului Semenic. Vara, gunoaiele sunt ascunse de vegetaţie însă, acum, după incendiu, pot fi văzute la tot pasul, în zona de la marginea drumului.

Cabluri, doze de bere, moloz, resturi de piese auto sau mobilier. Toate zac aruncate în apropierea platoului Semenic, în pădure sua pe marginea drumului. Periodic, silvicultorii ecologizează zona însă curăţenia nu durează decât câteva zile.

Comisarii Gărzii de Mediu vor efectua verificări în zonă. Controalele vor viza toate parcurile naţionale şi naturale din judeţ.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Ce a ramas pe Semenic in urma incendiului? Tone de gunoaie!

  • 4 august 2017 la 10:31
    Permalink

    Dezastrul, in zona Semenicului continua si se agraveaza in fiecare zi. In urma topirii zapezilor si a ploilor torentiale drumul judetean dintre Prislop si statiunea montana Semenic s-a distrus si siguranta circulatiei pe acest drum este pusa in pericol. Acest drum este in prezent calamitat.  De foarte mult timp conducerile CJ-CS au ignorat acest drum, Prislop-Semenic, care necesita extrem de urgent o reabilitare totala pe toti cei 9 km, pentru a face legatura cu statiunea turistica Semenic, cu releul de pe munte, cu statia meteo. Ignoranta si nepasarea conducerilor CJ-CS fata de turismul din Caras-Severin continua in mod inexplicabil, deoarece obiectivele turistice daca ar fi deservite de o infrastructura de calitate, sigur, s-ar dezvolta, ar crea locuri de munca, ar aduce investitii si bani la bugetul judetului Caras-Severin.

Comentariile sunt închise.