VIDEO Cel mai ieftin ștrand din țară este la Caransebeș

După ce a fost licitat de mai multe ori şi nu s-a prezentat nimeni, deşi preţul a fost modic, Primăria Caransebeș face în regie proprie şi acest serviciu de agrement pentru populație.
Mai târziu decât se preconizase, ștrandul din Caransebeș și-a deschis porțile pentru toți cei care în aceste zile se luptă cu temperaturile ridicate.

În ultimele săptămâni, angajații administrației locale din Caransebeș, au reabilitat și igienizat total ștrandul; de la bazine și până la mobilierul urban, terenuri de sport sau grupuri sanitare. Mai mult, au fost achiziționate șezlonguri ce pot fi închiriate cu doar 5 lei zilnic, iar amatorii de umbră, bere rece sau alte produse de alimentație publică, pot apela la terasa care va fi deschisă în incintă.

Prețurile de intrare sunt modice, 4 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii, iar ștrandul va fi deschis zilnic între orele 10 şi 22. Cum și temperaturile din această vară se anunță a fi extrem de ridicate, ștrandul din Teiuș poate fi o soluție pentru zilele toride, aleasă de caransebeșeni și nu numai.

Chiar dacă prețurile sunt mici, asta nu înseamnă că nu vor fi asigurate toate condițiile igienico-sanitare și de monitorizare a calității apei. Ba mai mult, poliția locală va fi prezentă în permanență în incinta strandului pentru oridine și disciplină și mai ales, pentru a-i ,,răcorii” pe cei ce se încing cumva prea tare.
foto:caon.ro

Comentarii

comentarii