VIDEO Cer senin spre orizontul vieții – Balul bobocilor aviatori 2014 – o reușită cu toate la superlativ

Am început cu urarea pe care aviatorii din lumea mare și-o fac înainte de a porni spre înălțimi, spre orizonturile albastre. De o asemenea ,,decolare” au avut parte și bobocii de la Liceul Traian Vuia din Reșița. Au pornit puternic, au pornit bine fiindcă totul a ieșit perfect. Dar, să citim împreună mică poveste de seară ce însoțește materialul video realizat de Paul pentru Infocs.ro, material realizat la Balul Bobocilor.

Elementele care definesc noile generaţii de liceeni – street dance-ul, BMX, skateparkuri, grafitti, muzica hip-hop şi rap, dar și gimnastică ritmică, teatru în echipă și actorie, precum şi alte componente ale culturii și vieții de zi cu zi ale liceanului din 2014, au fost cele care i-au inspirat pe elevii Liceului Traian Vuia din Reșița în organizarea Balului Bobocilor 2014.

Vineri seara, scena Casei de Cultură din Reșița, a găzduit Balul „aviatorilor” 2014.
,,Publicul a avut parte de un show pe cinste, iar bobocii au avut şansa de a-şi demonstra talentele ascunse, de a se remarca prin probele concepute de către gâscanii din anii trecuți. Pe primul loc a fost şi în acest an talentul actoricesc” spune Bianca.
Tema balului a fost: “‘HEAVEN OR HELL”.

[youtube id=”chq5vj5I09s”]

,,A ieşit peste aşteptările noastre; profesorii din juriu au fost foarte mulţumiţi de noi – elevii claselor a XII-a, deoarece balul a fost organizat doar de elevi, fără implicarea conducerii sau a doamnei directoare. Din păcate, din motive ştiute doar de dânsa, doamna director nu a vrut să ne ajute cu absolut nimic. Totul a fost la superlativ, de la colegii mei, actori amatori, dar cu mare talent și până la publicul format din dascăli, elevi, dar și părinți și nepoți. Iar concertul susținut de Andrei Leonte, a făcut publicul să se ridice în picioare și să cânte împreuna cu el la unison. A fost un bal foarte reușit, unul dintre cele mai frumoase baluri ale liceului din ultimi ani” spune una dintre elevele organizatoare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments