VIDEO Cisterne blocate la Lupac din cauza drumului necurățat de zăpadă

Trei cisterne încărcate cu benzină au rămas blocate în mijlocul comunei Lupac de aseară de la ora 21 ți până azi în jurul orei 13. Autocisternele transportă benzină din Serbia în Ardeal la Sebes – Alba. Șoferii au traversat jumate din Serbia, au intrat în țară pe la Naidăș și au rămas împotmoliți la Lupac.

[youtube id=”aIzIH6SBdZs”]

Oamenii spun că nu au mâncat nimic de aseară fiindcă nu au mai avut de unde să cumpere mâncare și au dormit cu schimbul făcând de pază la cisterne. Șoferii spun că tot de aseară cel puțin, nici un utilaj nu a trecut să îndepărteze zăpada de pe carosabil. Despre material antiderapant nici nu mai poate fi vorba fiindcă nimeni nu a aruncat un praf de nisip de drum.

Cisternele au reușit să pornească abia azi în jurul orei 12 din Lupac când prin sat a trecut un utilaj cu lamă, dar nu au mers prea mult fiindcă pe dealul de dinaintea Crucii Dognecea, mașinile au rămas din nou pe loc fiindcă au început să patineze.

În jurul orei 13, pe panta de drum a apărut o autobasculantă cu răspânditor de nisip și care, cu chiu – cu vai, a tractat cisternele pe Dealul Lupacului. Drumul aparține Consiliului Județean iar operațiunile de dezăpezire au fost contractate cu firme externe prin licitație.

După evenimentele din ultimele zile de pe drumul Valiug – Prislop – Semenic și Prislop – Gărâna – Slatina Timiș, sau Drumul Reșița – Oravița, probabil că la CJ va avea loc o analiză a felului în care aceste firme își fac datoria pe bani publici. Este greu de crezut, dar se pare că respectivii patroni au fost luați prin surprindere de iarna care a avut tupeul să vină totuși la finele lui decembrie.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Cisterne blocate la Lupac din cauza drumului necurățat de zăpadă

  1. INCOMPETENTI. PLECATI DIN SCAUNELE INCALZITE SI LASATI PE ALTII SA CONDUCA ACEST JUDET.

Comments are closed.