VIDEO Coada la impozite si taxe la Resita in 2016

În prima zi în care s-au redeschis ghișeele Direcției de Impozite și Taxe a Primariei Reșița, zeci de reșițeni au stat la rând pentru a-și plăti dările către stat. Înghesuială mare la Direcția de Impozite și Taxe. Zeci de reșițeni au ținut morțiș să își plătească dările către bugetul local, dar și amenzile primite recent. Din cauza numărului mare de plătitori, unii dintre ei au fost nevoiți să stea la rând chiar și o oră și jumătate. Deși știu de varianta plății online a taxelor, reșițenii preferă varianta clasică, chiar dacă asta presupune o pierdere mai mare de timp.

Pentru a veni în ajutorul reșițenilor, Primăria pune la dispoziție mai multe variante de plată: ordin de plată, cu cardul, online sau mandat poștal. Anul trecut, doar 33 de reșițeni și-au plătit impozitul prin varianta online.

Reșițenii care își vor plăti integral impozitele până la data de 31 martie, vor beneficia de o bonificație de 10%. În ceea ce privește valoarea taxelor locale, acestea au rămas neschimbate și anul acesta.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Coada la impozite si taxe la Resita in 2016

  • 12 ianuarie 2016 la 13:48
    Legătură permanentă

    Mai oameni buni! Eu nu înteleg un lucru. Sîntem in secolul 21, era PC-urilor, era  SMARTPHONE, tehnica de calcul cu care se pot face orice plati online în lumea larga, indiferent daca PayPal sau virament bancar SEPA, si voi totusi stati la cozi interminabile facîndu-va platile pierzînd astfel timp pretios mai rau ca în secolul 19 ? Ce se întîmpla în tara asta domle? în ce era traiti?

Comentariile sunt închise.