VIDEO Cupa Presei la Tir ”țintită” de către jurnaliștii reșițeni

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române ce va avea loc în data de 3 aprilie, Inspectoratul Județean de Jandarmi a organizat Cupa Presei la Tir. Reprezentanți ai presei scrise, audio, video și on-line și-au arătat măiestria la trasul cu arma, încercând să adune cât mai multe puncte. Ziariștii reșițeni au arătat încă o dată că au și alte abilități în afara celor de a strânge, a analiza, a verifica și a prezenta informații.

[youtube id=”n8Xkf9wqbKs”]

Ca o noutate anul acesta a fost acordată Cupa Miss Pistol care i-a revenit Laviniei Predescu de la publicația ”Jurnal de Caraș-Severin”. Nici bărbații din presă nu s-au lăsat mai prejos și au arătat că pot ținti cu arma la fel de bine cum țintesc spre cele mai bune știri. Astfel că locul I a fost câștigat de către Alexandru Leica, tehno-redactor la ”Express de Banat”, locul al II-lea a fost ocupat de Ioan Iliasă de la săptămânalul „Prisma”, iar locul III, de Lucian Berdac, operator la Televiziunea Banat TV.

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei au fost organizate o serie întreagă de activități în cadrul Inspectoratului județean de Jandarmi: concursul de tir pe Inspectorat, concursuri de fotbal, de volei, de pescuit, șah, table, urmând ca mâine în Parcul Tricolorului, începând cu ora 11.00, reșițenii să ia parte la o prezentare a tehnicii din dotare și două exerciții demonstrative: unul cu câinii din dotarea Inspectoratului și al doilea cu grupa anti-tero. Pe data de 3 aprilie vor avea loc manifestările specifice acestei zile care se vor desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmerie, a precizat colonelul Bâcleșanu Adrian, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii