VIDEO De-a hoții și vardiștii- poveste cu tineri cuminți sau razie fără rezultat prin cluburile reșițene

raziePoliţiştii reșițeni însoţiţi de jandarmi, au descins, în noaptea de vineri spre sâmbătă în barurile şi discotecile din Reșița.
Poliţişti din cadrul IJP, cei din cadrul Grupării Mobile şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraș Severin, au desfăşurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acţiune în Reșița. Scopul acestei acțiuni este pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor anitisociale comise cu violenţă, dar şi a abaterilor economice în localurile de consum – fiindcă acțiunea a început la primele ore ale serii cu polițiștii de la ,,economic”.

Oamenii legii au descins în barurile şi discotecile din municipiu care- culmea- erau mai mult goale decât pline, ba unele goale bine. Asta în condiția în care toată lumea știe ce agomerație este vinerea noaptea prin baruri și discoteci. Polițiștii au verificat identitatea și vârsta petrecăreților și fiindcă toată lumea a fost ,,în ordine” la capitolul vârstă și acte, polițiștii au făcut cale întoarsă la sediu, cu ,,mâna și duba goală”.
Acum, după acțiunea de vineri noaptea, se nasc două ipoteze: fie tinerii reșițeni – mai ales cei sub 18 ani sunt foarte cuminți și cum vine seara intră în casă se uită la tv și dorm liniștiți, fie ceva sau cineva ,,a răsuflat” fiindcă prea au stat cuminți- să nu le fie de deochi. Discoteca de la Complexul Piața Reșița Nord- ,,Lady R” sau ,,Go West”- cum este cunoscută în rândul petrecăreților, era aproape goală. Este clar că după razia din ,,Office” , cineva sau câțiva, au avut grijă să anunțe ,,pretenii” că vor fi vizitați de ,,mascați”.

Comentarii

comentarii