Politică

VIDEO Deci, cum s-a ajuns pana aici? Imagini socante la Munchen! Europa- Incotro?

Tocmai se anunţă pe televiziuni că la Munchen s-au tras mai multe focuri de armă, într-un Mall.Şi se pare că ar fi vreo 15 victime. Câţi oameni mai trebuie să moară în Europa, până liderii se vor trezi şi vor realiza că suntem atacaţi şi ucişi de către cei pe care i-am primit cu inimă deschisă ajutându-i să iasă din mizeria în care trăiesc în ţările lor de origine? Adică noi, ca ultimii fraieri, dăm în ei cu pâine, iar ei dau în noi cu gloanţe, cu topoare, cuţite, camioane, orice poate produce moarte! Păi e corect?

Ar cam fi timpul să îi trimitem pachet la ei acasă să dărâmăm moscheile lor şi să încetăm relaţiile comerciale cu ţările lor, să-i izolăm complet! Adică vii la mine în casă, te primesc omeneşte cu inimă deschisă iar tu imediat treci la treabă şi îmi impui regulile tale, religia ta, prin forţa şi teroare! Păi în numele cărei umanităţi, suntem nevoiţi noi să înghiţim toate atacurile astea? Europa trebuie să redevină de urgenţă a europenilor, iar ăştia trebuie trimişi acasă până la a şaptea generaţie sosită în Europa!

Cum explică doamnă Merkel acum germanilor care şi-au pierdut rudele în timp ce erau la Mall, aceste atacuri? Vrea să ajungă Germania din nou la Kristal Nachts? Căci oamenii, dacă guvernele nu-i apara. Vor fi nevoiţi să ia propriile măsuri de apărare!

ATENTIE! IMAGINI SOCANTE CE SE POT PETRECE ORIUNDE IN URMATOARELE ZILE. ATENTIE MARE! PENTRU A VEDEA IMAGINILE, DA CLIK PE PICTOGRAMA DE MAI JOS

Imagini șocante ale violentelor de pe străzile orașului german Munchen! Va avertizam ca imaginile primite de la Munchen nu sunt prelucrate.

Publicată de Reper24h pe Vineri, 22 iulie 2016

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO Deci, cum s-a ajuns pana aici? Imagini socante la Munchen! Europa- Incotro?

  • Din pacate liderii europeni sau mai bine spun o….. DEMENTA COMUNISTA NEMTEASCA care nu mai stie ce face, nu realizeaza ca avem deaface cu un…. CAL TROIAN al S.I. (stat islamic). Nu e nici o saptamîna de la atentatul din Würzburg unde un pustan de 17 ani convertit S.I. a atacat calatori în tren facînd cel putin 4 victime ce se mai afla înca în pericol vital  si nu se stie daca scapa. Pustanul a venit în Germania ca REFUGIAT, se pare cu identitate afganistana falsa!Luati de aici informatiile în limba germana:http://www.merkur.de/bayern/terroranschlag-wuerzburg-zug-attentaeter-blutbad-news-ticker-zr-6594172.html

Comentariile sunt închise.