VIDEO Deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș Severin, implicat într-un accident de circulație

Deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș Severin și președinte al Comisiei de Apărare în Camera Deputaților, a fost implicat miercuri seara într-un grav accident de circulație în care a făcut o mașină praf.

[youtube id=”unUMjgnryJE”]

Domnul președinte, se deplasa dinspre Centru spre Caransebeș la volanului unui autoturism proprietate personală, iar când a ajuns pe pasajul din spre Govândari, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de pe Pasajul spre Lunca Bîrzavei- Govândari.

Mașina a intrat violent într-un stâlp de la defunctul tramvai iar impactul a fost atât de violent încât mașina – practic, are botul făcut praf. Deputatul a fost proiectat în parbriz și se pare că destul de puternic fiindcă a spart geamul cu capul. Un echipaj al ambulanței i-a acordat primul ajutor după care, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde s-a aflat în grija medicilor fiind supus mai multor investigații medicale.

Circulația pe pasaj a fost îngreunată mai bine de o oră fiindcă – nu este puțin lucru ca un asemenea personaj, de un asemenea calibru, să fie implicat într-un asemenea eveniment. Dovadă că obișnuitul comuinicat de presă pe care de obicei îl elaborează și-l face public IJP Caraș Severin, de această dată, va fi primit de la IGP București.

Și de parcă avariile în parte din față ale mașinii nu ar fi fost suficiente, o bucată din stâlpul de fontă lovit de deputat, a zburat peste mașină făcându-i țăndări și luneta.

Pe surse, am aflat că domnul deputat, înainte de accident, ar fi participat la o întâlnire deosebit de importantă cu niște amici, undeva prin cartirul Moroasa. Loc din care a plecat spre Caransebeș, dar unde nu a mai ajuns, pe motive de stâlp.

Tot pe surse am mai aflat că, la dorința dânsului, deputatul Ion Mocioalcă a plecat la Timișoara pentru investigații suplimentare. Am încercat să-l contactăm la telefon, dar ,,abonatul gsm nu poate fi contactat”. Probabil că de la câtă lume l-o fi sunat pe deputat, precis s-a terminat bateria ambelor telefoane.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „VIDEO Deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș Severin, implicat într-un accident de circulație

 • 9 aprilie 2015 la 11:32
  Permalink

  unde sunt testele|?

 • 9 aprilie 2015 la 8:42
  Permalink

  Sigur nu a consumat nimic inainte. Acea sticla era defapt un odorizant auto….ce stiti voi?!?!?!?!?!?

 • 9 aprilie 2015 la 2:41
  Permalink

  Ditamai passatul nu avea airbag? Dar centura??? Daca zona e renumita pt accidente, cand o sa se monteze camere de supraveghere acolo, sa vedem si noi cati vb la telefon inainte de producerea unui accident?

 • 9 aprilie 2015 la 0:56
  Permalink

  Lasari Iulia ClaraVom solicita pe cale legală IP-ul mătăluță și vei da explicații pentru fiecare abjecție !La fel ceilalți ” oameni ”.Conducătorul auto NU a consumat  băuturi alcoolice !

 • 8 aprilie 2015 la 21:55
  Permalink

  Si communistul asta un betiv ordinar .

 • 8 aprilie 2015 la 19:28
  Permalink

  A dat cu dovleacul in parbriz pt ca nu purta centura? A baut ceva inainte?

Comentariile sunt închise.