VIDEO Despre Congresul PNL, regionalizare și multă politică – Declarații Sorin Frunzăverde Resita

Frunzaverde (2),,Cred că Vasile Blaga nu este interesant pentru PNL si ca sa fiu sincer, chiar că nu are nici un fel de importanta ce fel de om politic este Blaga……Cu alte cuvinte, Blaga nu are nici un fel de importanță”.

Sorin Frunzăverde, este de părere că, după 22 de ani de democraţie, România trebuie să elaboreze şi să adopte un alt act fundamental, o altă Constituţie. Elaborarea unei noi Constituţii nu trebuie însă făcută în grabă şi va ţine cont, pe lângă reorganizarea ţării pe regiuni, şi de şi de alte chestiuni importante, a spus Sorin Frunzăverde, în conferinţa de presă de astăzi.

În ceea ce priveşte regionalizarea, în urmă cu o lună a fost propus un proiect de lege a dezvoltării regionale, primul text de acest gen elaborat.Referitor la regionalizare, Sorin Frunzăverde consideră că România se află într-un anumit pericol, în acest moment.
Dezbaterea despre regionalizare a fost expediată pe un subiect care nu este atât de important, în opiniat vicepreşedintelui PNL, şi anume, unde va fi sediul capitalei respective. În cazul Regiunii de Vest, Frunzăverde spune că se va stabili sediul Consiliului regional,cel mai probabil, la Timişoara, dar că ar fi bine ca celelate instituţii să-şi aibă sediul în alte reşedinţe de judeţ.
Acest demers este binevenit şi descentralizator, spune Sorin Frunzăverde. Practic, este o formă de descentralizare în interiorul regiunii. Pe de altă parte, regionalizarea efectivă se va realiza, în spiritul descentralizării, afirmă Frunzăverde, atunci când regiunile vor prelua din atribuţiile ministerelor şi când autorităţile de management responsabile cu derularea programelor europene vor exista la nivelul regiunilor şi nu la nivelul ministerelor.

Comentarii

comentarii

7 thoughts on “VIDEO Despre Congresul PNL, regionalizare și multă politică – Declarații Sorin Frunzăverde Resita

  1. după revoluţie au fost de rău augur pentru naţiunea română ; m-ar mira ca această regionalizare să aducă ceva mai multă linişte în degringolada existentă acum în România . Mă tem să nu creeze alte breşe de îmbogăţire a partidelor corupte şi a baronilor care le susţin, întrucât ceea ce se întâmplă acum în România se reduce doar la lupta pentru putere în teritorii.

  2. la noi vechii=noii….adica „e tot aia”….in `90, n-am dat in cap cui trebuia, de lustratie ce sa mai vb., stii cum e „pleci cu dr. ajungi bine, pleci cu stg., iti meriti soarta”…PDL-a gresit iimens taind salarii si pensii, nu faci asta unui om care abia isi duce traiul si da tot ce castiga pe „papa”…astialalti au stat cu dintii in gard pana acuma si priveau ca la Zoo cum smanglesc aia, iar acuma a inceput „executia”, ceva de genul „vi la noi si juma din ce ai furat sponsorizezi campania de la anul”…altfel katiusha…….asa ca sobolanii prefera sa ramana pe „uscat” decat sa se innece cu Udrea sau Macovei…despre care ce sa zic…erau muuulti mai buni oameni p-acolo…tarisoara asta vb. lui Dem Radulescu…”mai baieti, cum facem ca mereu noi dam de dracu`…!?!”…pai nu-i nimic de facut IADUL e aici, iar dracii peste tot…:)))

  3. DANE …I-TI REAMINTESC ANUL TRECUT IN IARNA IN FATA CONSILIULUI DIN CENTRU …CITI DINTRE RESITENI SAU ALATURAT MISCARI IMPOTRIVA PDL ?? …NIMENI NU REZISTA LA NESFIRSIT 93 DE ZILE DIN IANUARIE PINA IN MARTIE NU A FOST DESTUL?? UNA E SA FII 200 SI UNA E SA FII 10.000 DECI ?? HAI SO LASAM MOARTA

  4. Din pacate, Carasul a devenit o „masonerie” de doi bani…”prieteniile” vechi nu se uita…vina e a poporului asta needucat, care se vinde pe nimic odata la patru ani…iar cei care mai au un dram de minte pe matze sunt „asupriti” de toata mila…ce poati face cand sunt AIA multi???…nimic…ah, postezi pe FB…si cu asta ramai…!!!

  5. MINCIUNA, HOTIA SI DESFRIUL…VA CARACTERIZEAZA …GUNOAIELOR CE A-TI FACUT CU VIATA NOASTRA ? … CE MARITATI ??????

  6. acest FOST se bagă-n seamă ori de câte ori se simte cum e, adică un FOST ! Nimic nou n-a scheunat ! Unde-i vb de bani europeni, hop și frunză”verde”…..

  7. Vorbit mult, spus nimic. Ne dă Orşova înapoi ori ba? Le trage conducta aia de gaz pe care o aşteaptă de 30 de ani sau tot la lemne rămân?

Comments are closed.