VIDEO Doi noi directori in Consiliul Judetean Caras Severin: la protectia copilului si la drumurile judetene

Consilierii județeni au votat cu o largă majoritate numirea a doi directori executivi în cadrul Consiliului Județean. Este vorba de Elena Amzoi care va prelua conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, după ce fostul director, Ana Vasile a fost demisă anul trecut și Gabriel Stika, cel care va fi director executiv adjunct în cadrul Direcției de Drumuri Județene.

Elena Amzoi vine din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean, după ce lucrează de foarte mulți ani în protecția socială, iar de două luni este director interimar al acestei direcții. La rândul său, Gabriel Stika va conduce Direcția de Drumuri Județene din Caraș Severin.

Gabriel Stika a fost viceprimar în perioada 2000-2004 al orașului Oțelu Roșu și ulterior, diriginte de șantier. Stika ocupă această funcție după ce în ultimul an, funcția de director executiv al Direcției Județene de Drumuri fusese ocupată de Martin Motolan, detașat din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean.

Comentarii

comentarii