VIDEO Două persoane se află în stare gravă in urma unui accident pe DN 58 la Brebu

Un grav accident de circulație a avut loc vineri pe DN 58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Accidentul s-a petrecut pe timp de ploaie, pe un carosabil ud iar două persoane sunt grav rănite. O femeie se află în comă și a murit la spital.
Două autoturisme s-au ciocnit pe DN 58 iar în urma accidentului, circulația a fost oprită mai bine de o jumătate de oră. De o parte și de alta a locului în care s-a produs accidentul, s-au format cozi de autoturisme de aproape doi km. Din primele cercetări, se pare că unul dintre autoturisme, pe fondul unei viteze excesive neadaptate la carosabilul ud, a intrat în derapaj şi s-a oprit într-un Logan.

Din nefericire, doi oameni au ajuns la Spital: un bărbat şi o femeie. Se pare că femeia era luată ,,la ocazie” de la Reşita la Caransebeş şi din cauză că nu purta centură de siguranţă, în momentul impactului, a fost proiectată în bord și cu capul în parbrizul mașinii.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere si vătămare din culpă. Circulația între Reșița ți Caransebeș a fost îngreunată sau oprită mai bine de o oră și jumătate.

Comentarii

comentarii