VIDEO Dragoste de mamă pentru puiul ei, o femeie lupta pentru asi tine copilul in viata

Lupta unei mame pentru a-și tine copilul in viata si pentru a-l face sa mearga a depasit orice imaginatie. Desi are un handicap și este și ea grav bolnavă, boală care ii face viata un chin, ea refuza sa renunte la copilul ei bolnav, si cere ajutor din partea oamenilor cu suflet pentru a-i putea darui acestuia o viata mai usoara.

Ionuț suferă de tetrapareză spastică de când era bebeluș. La 13 ani nu poate să vorbească, nu poate să meargă, și pentru el viața înseamnă investigații, operații, tratamente și ani de zile petrecuți în spital. Tatăl i-a murit pe când avea 4 luni, rămânând în grija mamei și a bunicii. Și ca și cum n-ar fi de ajuns, mama suferă de hidrocefalie, o afecțiune care împiedică dezvoltarea normală a creierului. Însă boala nu a împiedicat-o să lupte cu toată puterea pentru ca starea fiului ei să se amelioreze.

Pentru a putea merge, Ionuț a suferit o operație prin care i s-a montat o proteză în picior. Cu această proteză a stat un an, urmând ca pe 1 octombrie să meargă din nou la spital, pentru a o scoate. Va urma apoi o serie lungă și costisitoate de tratamente și recuperări, iar apoi va avea nevoie de o intervenție asemănătoare la celălalt picior. Boala de care suferă Ionuț nu are vindecare, dar prin tratamente, operații și ședințe de recuperare starea lui se poate ameliora. Toate acestea înseamnă cheltuieli enorme pentru veniturile puține pe care le are familia. Din ce au avut, din ce au mai strâns de la rude, cele două au reușit să strângă banii necesari pentru operație, dar nu mai au din ce să plătească recuperarea și tratamentul. Disperarea și refuzul de a se gândi că lui Ionuț i s-ar putea întâmpla ceva rău le-a adus în situația de a apela la sufletul bun al românilor. Așa că au deschis un cont în care speră să primească banii de care au nevoie.

[youtube id=”qSGqaPP2Tt0″]

Simona continuă să bată la ușile tuturor spitalelor și clinicilor care îi pot ajuta copilul. Ea nu dorește altceva decât ca Ionuț să ajungă să meargă. Chiar dacă nu reușește să strângă banii de care are nevoie, ea speră ca măcar un doctor inimos să îl ajute pe Ionuț, comoara de care nu se poate despărți pentru nimic în lume.

Copilul va fi operat de prof doctor Burnei, la Bucuresti la Spitalul Marie Curie.
Acum, mama si copilul bolnav sunt la Craiova la bunica celui mic, de fapt batrana este singurul lor sprijin din afara familiei. Din nefericire, mama copilului, s-a chinuit foarte mult cu copilul in drumul de la scoala spre casă si acum, este si ea internata in spital.
Telefonul mamei este 0751796083 iar cine poate să-i ajute, o pot face punând ori ce sumă în contul deschis pe numele MARINAS SIMONA-GABRIELA RO25CECEDJ0108RON0827503 CEC Bank Craiova

Comentarii

comentarii