VIDEO Drum închis, Clisura Dunării blocată, bolovani pe DN 57 la Berzasca

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că astăzi, 01.04.2015, începând cu ora 20.00 circulația rutieră este închisă, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, pe DN 57, km 65+600, între localitățile Svinița și Berzasca.

[youtube id=”xlDTE5HOmVk”]

Menționăm că închiderea temporară a circulației rutiere pe acest sector de drum are ca scop asigurarea siguranței participanților la trafic prin prevenirea situațiilor potențial periculoase generate de căderile masive de stânci și grohotiș pe carosabil.

Pentru ruta Orșova – Moldova Nouă și retur recomandăm ca variantă de ocolire următorul traseu: DN 57 Orșova – DN 6 Iablanița – DN 57 B Oravița – DN 57 Moldova Nouă. Adică, un ocol de vreo 200 de km.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la numerele de telefon 021/9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Comentarii

comentarii