Zâmbiți azi!

VIDEO Ei, talentul are vârstă? Din ce se vede mai jos, precis nu are!

Este știut faptul că mai toate lucrurile au un început, dar și un sfârșit. Ne referim, mai ales la lucruri și fapte lumești, nu intrăm pe alte tărâmuri. dar, câte-o dată, acest sfârșit este împuns așa de departe încât cu greu le putem accepta.
Așa este și cu acest duo artistic neobișnuit care vă va surprinde prin evoluția lor, mai ales, a partenerei. Cu siguranță că după ce veți privi programul lor artistic, evoluția lor pe scena unuia dintre cele mai prestigioase concursuri – spectacol din lume, nu-l veți putea uita așa de ușor.

Acești doi artiști adevărați, sunt o ,,echipă dinamită” în arta dansului. Efectiv aruncă sala în aer – la figurat- cu apariția lor. Deci, să-i privim, dar nu înainte de a că spune că Nico – personajul masculin al cuplului -are 31 de ani, iar Paddy, doamna Paddy, are 80 de ani.

PS. Dacă la început membrii juriului erau puși pe ,,miștocăreală” și glume ieftine pe seama cuplului cu o diferență de vârstă de vreo 50 de ani între ei, și-și aruncau priviri chiorâșe la mișto, la finalul reprezentației, au rămas cu gura căscată, ba mai mult, prin apăsarea ,,butonului de aur” – artiștii au fost trimiși direct în semifinală.

Mai trebuie spus că Nico și Paddy sunt invitați la fel de fel de spectacole sau petreceri private unde prezintă nu doar un singur număr de dans. Cei doi au un adevărat repertoriu.

Comentarii

comentarii