Actualitate

VIDEO EXCLUSIV Ghinion! Țigani din Câlnic prinşi în flagrant la furat în sediul APIA

Patru țigani din cartierul Câlnic, mai exact – ,,de peste Bârzava” au intrat în sediul APIA. Să nu vă gândiți cumva că au venit după oarecare subvenții pentru munca în agricultură. În primul rând, ce este aia munca, da ? În al doilea- cum naiba vă poate trece așa ceva prin cap?
În fine, să revenim la oile noastre – negre – din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vorbim de APIA, nu ?

[youtube id=” jQVsQmL5H_c”]

[youtube id=” KjwQpVVKoT8″]

Deci, un cetățean a trecut astă noapte în jurul orei 23, prin dreptul școlii din Câlnic, pe lângă biserică – deci, prin mijlocul satului, pe drumul principal și nu la o oră chiar așa de târzie. Omul nostru, a observat ceva mișcare nelalocul ei în clădirea care găzduiește și APIA, așa că, a pus mâna pe un telefon și a sunat la 112. În câteva minute, la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și jandarmi care au încercuit clădirea. Tinerii ,,muncitori” erau prea prinși cu spartul birourilor și al ușilor și mai ales, cu pregătirea a 14 unități de calculator cu tot ecranele din dotare pe care le mutaseră deja lângă fereastră. Plus ceva imprimante, nu de alta, dar na – ca să fie și ele acolo.
În momentul în care cei patru intruși își făceau planul cum să treacă ei peste Bârzava atâta aparatură și mai ales, cam câți bani vor scoate sâmbătă și duminică pe ele la ociko, pe nepusă masă și ca să le strice planurile, au dat buzna peste ei polițiștii și jandarmii.

Hoții, s-au împrăștiat ca potârnichile – cu toate că puteam da ca exemplu și alte păsări, dar degeaba. Nu a scăpat nici măcar unul care se credea mai Batman ca ceilalți. Ăsta a fugit în podul clădirii și de acolo, efectiv a țișnit prin acoperișul de țiglă, a alergat pe clădire și de acolo, a sărit în curtea bisericii. Asta ca să nu se poată spune că ,,nu a prea a fost dus pe la biserică” probabil.

Dar, totul fu în zadar. Nemiloșii oameni ai legii, au stins din fașă această inițiativă a celor patru tineri rromi – că nu mai avem voie să le spunem țigani. Ba mai mult, încă odată se dovedește că legea nu este de partea tinerilor intreprinzători. Mai trebuie să spunem și de faptul că tinerii ăști nu sunt chiar așa, din aia de ultimă speță. Nuuuuu, chiar deloc. Asta o dovedește faptul că, înainte de a intra în sediul APIA, tinerii țigani – rromi, au fost și pe la școală.
Este adevărat că au intrat în clădirea de învățământ aproape de miezul nopții, că au fost acolo la furat, dar, ei au fost la școală. Da?! În fine, dezamăgiți de faptul că n-au găsit nimic de ciordit pe acolo, în clădirea în care le învață neamurile de fapt (fiindcă mulți dintre copiii ce învață la această școală, sunt de etnie rromă, din cartierul de peste râu) tinerii au dat marea lovitură la vecini, adică în sediul APIA.
Dar, ,,Ghinion”! Vorba altui mare clasic în viață, după celebrul predecesor al său cu sintagma ,,iarna nu-i ca vara” . Au pus ,,gaborii ” mâna pe ei.

Mai trebuie spus că instituția era prevăzută cu sistem de alarmă, dar care nu a funcționat din cauza unei defecțiuni- se pare. În plus, hoții n-au putut fi opriți nici de ușile metalice sau de gratiile de la ferestre. Nici nu este de mirare; doar ei sunt obișnuiți cu ,,obectele dă fer”.

Iată ce spune și IJP despre acest caz:

,,În seara zilei de 26 februarie, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi un jandarm, a prins în flagrant patru tineri.
Cei patru, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, au fost prinşi în sediul unei societăţi situate pe strada Grădiştei din municipiul Reşiţa, fiind bănuiţi de faptul că au pătruns în sediul societăţii pentru a sustrage bunuri.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO EXCLUSIV Ghinion! Țigani din Câlnic prinşi în flagrant la furat în sediul APIA

  • Doru, sunt doar mici glume pt un pic de ,,sare si piper”. Altfel, veneam doar cu o stire seaca.
    editor

  • Știu, recunosc că am sărit calul de data asta, dar ca cineva care știe cum e să ai de suferit atât din partea infractorilor țigani, cât și ulterior a nepăsării autorităților, m-am aprins când am văzut în aceeași propoziție cuvintele „ghinion” și „țigani prinși”.

  • De obicei, faceai comentarii inteligente. Acum, ai dat-o in bara. N-ai inteles nimic din acel material. Mai citeste inca o data, cu mai multa atentie si poate atunci, in fine ………
    editor

  • Deci în viziunea celui ce se crede ziarist la infocs, când un hoț este prins asta reprezintă un ghinion. Bună treabă! De ce nu mergi matale să sugi trompeta la toți țiganii, dacă tot îți este atât de milă de sărăcuții de ei?

Comentariile sunt închise.