VIDEO EXCLUSIV Reșița cea cu surprize, Inundatii în nord, soare și vreme frumoasă în sud

Parcă nici nu am vorbi de Reșița ci, cine știe de ce metropolă care se întinde de sute de km pătrați. De fapt, trebuie să recunoaștem că orașul nostru este un oraș lung – și nicidecum mare.
Acest lucru este dovedit și de ce s-a întâmplat joi după masa la Reșița: o ploaie de nici jumătate de oră, a inundat partea nordică a orașului.
Dacă de la Triaj în sus, spre orașul vechi, nu a căzut nici măcar un strop de ploaie, de la Mociur spre marginea orașului – spre Câlnic, străzile au fost inundate și s-au transformat în adevărate canale venețiene pe care mașinile au circulat cu greu.
În anumite părți ale orașului, mai ales în intersecții, apa a măsurat și jumătate de metru. Din cauza cantității imense de apă, canalele nu au mai făcut față.

[youtube id=”P1t9EygZ3iY”]

Cu toate acestea, chiar dacă jumătate de oraș a fost inundat, cealaltă, la nici 500- de metri, era perfect uscată iar oamenii habar nu aveau ce s-a întâmplat în urbea lor.
Din nefericire, apa a intrat în mai multe curți și anexe gospodărești în altă parte a orașului iar oamenii spun că acest lucru se repetă ori de câte ori plouă mai tare. În această vară, Reșița a fost inundată tot la câte trei săptămâni din cauza ploilor torențiale și a canalizării care nu a putut prelua așa cantitate mare de apă căzută în timp așa de scurt.

 

Comentarii

comentarii