VIDEO Faceți-vă un pic de timp și urmăriți Project Glass – tehnologia viitorului (nu foarte indepartat)

Project-Glass”Noi credem ca tehnologia trebuie sa lucreze pentru noi – sa fie acolo cind avem nevoie de ea si sa dispara cind ne dorim acest lucru”, acesta este mesajul pe care il transmit initiatorii ”Project Glass”.
Ce-si propune de fapt acest proiect? Sa introduca in viata de zi cu zi o tehnologie care sa ne ajute sa exploram si sa impartasim prietenilor lumea noastra, atunci cind vrem si cit vrem. Un alt fel de a interactiona cu mediul care ne inconjoara, cu prietenii nostri, o interactiune mediata de o tehnologie usor de utilizat si care functioneaza ca un fel de ”asistent personal” in relatia noastra cu lumea inconjuratoare.
Imagineaza-ti cum ar fi sa mergi pe strada si sa fii avertizat din timp ca metroul pe care vrei sa il iei nu functioneaza, sau ca esti pe cale sa intarzii la intalnire daca nu te grabesti. Imagineaza-ti cum este ca persoana cu care intri in contact sa vada ce vezi tu prin “ochii” tai.
”Va impartasim toate astea pentru ca vrem sa intram in legatura cu voi pentru a invata cum anume poate fi imbunatatita tehnologia si care este cea mai buna cale pe care sa o urmam.” ne spun la final dezvoltatorii Project Glass, invitindu-ne sa reactionam si sa ne implicam.
Urmariti-i pe initiatori pentru a descoperi citeva dintre ideile si povestile lor si interactionati cu ei pentru a crea tehnologia unui viitor care nu pare foarte indepartat: Project Glass

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Faceți-vă un pic de timp și urmăriți Project Glass – tehnologia viitorului (nu foarte indepartat)

  • 23 ianuarie 2014 la 1:35
    Permalink

    Gresit interpretat !

    PROJEKT GOOGLE GLASS este o tîmpenie colector de date si ILEGALA, ce nu se accepta nici în Europa si nici în SUA. Protectia datelor este ZERO iar spionajul este la superlativ si inadmisibil.

    Ar fi înbucurator ca aceasta aberatie sa nici nu intre pe piata ca daca se întîmpla asta iese chaos. Fiecare poate spiona pe oricine, fiecare poate fi urmarit (NSA via GOOGLE) la fiecare pas pe care-l face, sfera privata devine ZERO.

Comentariile sunt închise.