VIDEO Familie atacată de câini pe stradă- o fetiță a fost mușcată de doi rottweileri

caine rau2Incindent deosebit de grav petrecut pe o stradă a unui sat, ziua în amiaza mare. O fetiţă de numai doi ani şi patru luni a ajuns la spitalul de copii Louis Turcanu din Timisoara cu muscaturi la picioare dupa ce ea si parintii ei au fost atacati de doi rottweileri. Micuta este acum internata in spital.
Cei trei au mers in vizita la niste prieteni de familie din localitatea timiseana Padureni. Cand au ajuns insa in fata casei prietenilor, doi caini au iesit din curtea vecina si i-au atacat. Pe stradă s-au petrecut momente de groază iar cine a văzut ce s-a întâmplat, a avut impresia că vede cel mai horror film. Câinii atacau din toate părţile muşcându-i pe cei trei. Cu toate că părinţii au încercat să îşi protejeze copilul ridicându-l cât mai sus în braţe, fiarele turbate au sărit şi au sfâşiat cu colţii carne de pe picioarele micuţei.

Fata a ajuns la spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timisoara cu rani adanci la picioare.
Rudele familiei sunt revoltate pe proprietarii animalelor pentru ca nu si-au luat masuri de precautie.
Pana acum familia fetei nu a depus nici o plângere la politie, dar oamenii sunt decişi să îşi caute dreptatea şi în justiţie.
Anul trecut, trei copii au fost sfâşiaţi de câini în judeţul Caraş Severin: doi în zona Oraviţa iar al treilea la Mehadia. Din păcate, un băieţel de doi aproximativ ani, este acum printre îngeri.

Comentarii

comentarii