PolitieSănatate

VIDEO Fără permis şi băut, un rrom din Lugoj a lovit cu maşina o femeie aflată pe trotuar şi a fugit ca laşul

femeie accident lugojŞase tineri de etnie romă au fost implicaţi duminică într-un accident în urma căruia o femeie de 50 de ani se zbate între viaţă şi moarte.
Maşina în care se aflau aceştia, un BMW cu numere de Franţa, a intrat în trombă pe strada Mihai Viteazul de lângă Parcul Gării, a derapat din cauza vitezei şi a intrat pe trotuarul din sens opus ciocnindu-se de un stâlp.
Femeia accidentată se deplasa regulamentar pe trotuar şi nu a văzut maşina venind spre ea. A fost trântită la pământ în urma impactului, rămânând lată pe trotuar şi pierzând sânge din cauza rănilor suferite la cap şi la picior.
Conform martorilor prezenţi în zonă, cei şase tineri din maşină nici nu s-au uitat la ea, căutând să dispară cât mai repede de la locul accidentului. Trei dintre ei au fost preluaţi de o maşină albă, iar trei au fugit prin parc.
Victima a fost transportată la spitalul din Lugoj, apoi la Casa Austria din Timişoara în stare critică.
Poliţiştii au început cercetările, însă este greu să afle foarte repede cine sunt făptaşii, mai ales că astfel de maşini cu numere de Franţa, Italia sau Bulgaria, care circulă nestingherite pe străzi, sunt practic ale nimănui, cei care le conduc neavând numele în vreun act al automobilelor.
La această oră poliţiştii au organizat mai multe filtre în întreg oraşul Lugoj şi opresc toate maşinile suspecte în încercarea de a găsi făptaşii.
La scurt timp după intrarea în acţiune, politiștii Biroului Rutier Lugoj au identificat un tânăr de 28 de ani. Acesta a recunoscut că în calitate de conducător auto, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa pe trotuar, după care a fugit de la locul accidentului. Polițiștii au stabilit că șoferul nu poseda permis de conducere și era şi sub influența băuturilor alcoolice.

Ulterior, polițistii au identificat și ceilalți pasageri ai autoturismului, trei adulți și un minor.
În cauză, polițistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului.
În prezent, toate persoanele sunt audiate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Judecătoria Lugoj.
foto preluare internet

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „VIDEO Fără permis şi băut, un rrom din Lugoj a lovit cu maşina o femeie aflată pe trotuar şi a fugit ca laşul

  • Ciorrile sunt majoritare la parnaie si consider ca detentia ciorrilor nu este o metoda de pedepsire in sensul adevarat al cuvantului. Mai nimerit ar fi fost sa dea la tarnacop la exploatarea de marmura sau bagati in mina de uraniu, de carbune!

  • Se scrie tigan, nu rrom. Sau voi sunteti ziaristi rromani?

  • Nu crezi domnisoara Cristina ca ar trebui sa folodsesti semne de punctuatie ? Nu de alta dar nu am inteles mai nimic din insiruirea de cuvinte de mai sus.

Comentariile sunt închise.