VIDEO Fotbalul din vestul țării va fi coordonat de cărășanul Viorel Lolea

Președintele Asociației Județene de Fotbal din Caraș-Severin, Viorel Lolea, a fost numit managerul Regiunii 5 Vest. Numirea vine în urma unei activități extraordinare desfășurate de Asociația Județeană de Fotbal din Caraș-Severin și în special a eforturilor personale depuse de Lolea pentru promovarea juniorilor, atât la nivel județean, cât și prin propunerile de îmbunătățire făcute la nivel federal.

Acesta va coordona întreaga activitate a Regiunii Banat. Președintele Viorel Lolea se va ocupa de tot ce înseamnă fotbal în județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. Lolea va avea în subordine trei manageri interjudețeni. Gheorghe Chimiuc și Călin Rosenblum se vor ocupa de destinele fotbaliștilor din Timiș, iar Ioan Petcu va avea grijă de activitatea fotbalistică din Hunedoara.

Alături de Lolea se vor ocupa de Regiunea 5 Vest și președinții de AJF­-uri din județele învecinate: Dănuț Lața din Timiș, Adrian Lucaci din Arad și Mircea Sârbu din Hunedoara. Din echipa lui Viorel Lolea mai fac parte și cărășenii Daniel George Surdu, managerul general al AJF și Lucian Dobre, manager județean.

De remarcat ar fi faptul că Rosenblum este managerul Centrului de Excelență Timișoara, a cărui activitate va fi îndeaproape monitorizată de către președintele Viorel Lolea, fiind vorba în speță de promovarea juniorilor talentați din Banat către loturile naționale de juniori.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments