VIDEO FOTO Accident provocat de un consilier local reşiţean cu alcoolemie de 0,98

Accident Nasturel (3)Accident grav, dar cu urmări fericite duminică după-masa la Reșița – consilierul local și președintele PDL Reșița, Gheorghe Năsturel, a fost protagonistul unui accident petrecut înainte de intrarea în pasajul de la Poarta 1 – TMK.
Năsturel s-a urcat la volanul autoturismului său – după ce participase la o masă prietenească sau petrecere, la unul din localurile de lux din centrul Reșiței. El a parcurs cu maşina prin oraș aproximativ 3 km până a pierdut controlul volanului, a lovit bordura și de acolo a izbit un stâlp de susținere a liniei de alimentare a tramvaiului. Impactul a fost așa de puternic încât autoturismul a rămas fără roata și sistemul de direcție din partea stângă față.
Mai mulți cetăţeni care ieșeau de la slujba religioasă de la biserica din apropiere, au sunat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj al pompierilor militari de la ,,descarcerare” după care șoferul a fost scos din maşină şi a fost transportat de ambulanţă la Serviciul de Urgențe al Spitalului Județean. El şi-a revenit foarte repede şi a refuzat ori ce tratament – deși avea nevoie de niște fire cusute la o rană la cap fiindcă era rănit.
Consilierul a fost foarte cooperant cu poliţiştii şi medicii şi cu presa, a glumit mai tot timpul iar la controlul cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,98 în aerul expirat. Asta în sânge înseamnă o concentrație dublă, de aproximativ 2 la mie.

Conform declaraţilor, el a participat la o masă prietenească, dar a băut ceva mai mult pe motiv de supărare, fiindcă echipa locală de fotbal a pierdut sâmbătă un punct în lupta pe drumul spre liga națională de fotbal, Divizia A. El a recunoscut că a urcat băut la volan şi a condus maşina prin oraş. În calitatea sa de consilier local şi profesor de sport, domnia sa face parte din Comisia pentru tineret şi sport.
Acum, profesorul de sport va trebuie să facă şi mai mult sport- în special mersul pe jos- fiindcă a rămas fără carnet în plină campanie electorală – şi colac peste pupăză, se va alege şi cu un dosar de cercetare pentru că a condus băut pe drumurile publice.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “VIDEO FOTO Accident provocat de un consilier local reşiţean cu alcoolemie de 0,98

  1. ce treceri de pietoni, ce tot spuneti acolo de treceri de pietoni? D-lui consilier nu i-a mai ajuns drumul, ca doar nu era stalpul in mijlocul drumului. Deci, de aici deducem ca ori si cand putea sa sara pe vreo un trotuar. Daca tocmai atunci se nimerea pe acolo Gabriela Gabriela? Precis acum era- in cel mai bun caz – la spital- si nu scria prostii pe internet.
    La ce va luati aiurea de autorul articolului ? In loc sa ii multumiti ca ne tine la curent cu tot ce este in Caras si nu numai, d-ta te-ai gasit sa actionezi tipic romaneste: adica, sa musamalizezi tot. Daca ai fi de bun simt, ai sterge postarile sau ti-ai cere scuze. Sau asa ii inveti si d-ta pe elevii matale? Halal dascalita!

  2. eee, d-le Rusu, ce vrea d-na Gabriela?! Simplu, sa bagam gunoiul sub pres si sa ne facem ca nu s-a intamplat nimic. O fi amica cu soferul. Pai mai ,,doamno” – daca erai matale pe trecerea de pietoni si venea colegul d-tale si te lua putin in botul masinii? Ce spui de asta? Nu uita ca din centru si pana acolo sunt vreo 10 treceri de pietoni. Rusinica, d-na Gabriela.

  3. Pai mai serios de atat, ce ati vrea d-na Gabriela Gabriela? Vi se pare putin lucru ca un om de 40 si de ani probabil, consilier local, profesor și presedinte de organizatie politica pe deaspura, sa circule baut cu masina prin oras? nu stiu ce ati fi spus daca erati de mana cu copilul dv. si nimereati in fata unui asemenea sofer. La fel ati fi gandit? Eu zic ca articolul este de bun simt si chiar ,,bland” fata de ce au scris altii despre acest caz. La obiect si atat. Chiar, ce vreti de fapt? Daca ma uit unde ati terminat scoala, cred ca am gasit si raspunsul. Totusi, credeti ca sunteti corecta? Cititi ce se intampla pe drumurile din romania in fiecare zi? Sunt cadru didactic, dar ………oare am si asemenea colegi?
    MR

Comments are closed.