PoliticăToate Stirile

VIDEO FOTO Candidatul independent Mircea Diaconu la Reșița- ,,Strop cu strop se face marea”

Mircea Diaconu la Resita 11 mai (10)Candidatul independent pentru un fotoliu de europarlamenar, Mircea Diaconu, a fost duminică la Reşiţa. Ca un simplu cetăţean, domnia sa, s-a plimbat prin Centrul Civic şi a stat de vorbă cu reşiţenii care l-au recunoscut imediat. Candidadtul independent Mircea Diaconu, nu a făcut promisiuni mari, dar s-a angajat în faţa oamenilor că va încerca să facă ceva, să mişte puţin lucrurile ca Reşiţa să renască, tinerii să nu mai plece din ţară, ba dimpotrivă, ca în câţiva ani, să se reîntoarcă acasă.
De remarcat este faptul că marele actor care a venit în Paiaț 1 decembrie, însoțit doar de un prieten, a fost imediat recunoscut imediat de reșițeni și mai ales, a fost înconjurat de foarte mulți tineri. Aceștia nu s-au sfiit să-i ceară eurocandidatului ca odată ajuns la Bruxelles, să facă demersurile necesare ca legile să-i favorizeze și ajute pe tineri astfel încât să nu mai fie nevoiți să plece prin alte țări pentru ași căuta de lcuru.
La rândul lor, mai mulți cetățeni au vrut să scoată în relief faptul că tinerii – mai exact, copii lor, pleacă pe capete în țări străine pentru ași căuta de lucru și pentru un trai mai bun.
Mircea Diaconu nu a folosit vorbe mari, ci a spus simplu că va încerca să facă tot ce-i sta în putere pentru a schimba lucrurile și mai ales, că ,,strop cu strop” se face marea.
De la Reșița, candidatul independent Mircea Diaconu, a plecat la Bocșa și în alte localități din vestul și sud-vestul țării.

Comentarii

comentarii