VIDEO FOTO MARII CAMPIONI NU UITĂ DE UNDE AU PLECAT – Laura Rus nu a uitat Bocșa natală

IMG_7343LAURA ROXANA RUS una din cele mai titrate sportive din județul Caraș-Severin, singura fotbalistă a Bocșei cu o carieră internațională de invidiat, nu a uitat de unde a plecat.
Intrată în fotbalul profesionist acum 10 ani la formația Pandurii Tîrgu Jiu, a mai jucat în cariera s-a la FCM Târgu-Mureș, Sporting Huelva – Spania (cea mai bună jucătoare din campionatul spaniol de fotbal feminin în sezonul 2009-2010), Apollon Ladies Limassol – Cipru ( a participat la calificarea în grupele Ligii Campionilor și a fost golgeter în ediția 2012), Fortuna Hjorring – Danemarca, Suwon FMC – Coreea de Sud, dar și component de bază a naționalei României.

De baștină din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, Laura nu a uitat prima școală și primii profesori de sport din localitate, cei care i-au deschis calea către sportul de performanță.
Micul, dar în același timp marele gest de recunoștință a fost „intermediat” de către părinții și nepoata sportivei bocșene, cei care au donat Școlii Gimnaziale nr.1 din Bocșa 10 mingi de fotbal și 5 mingi de handbal.
Donația a fost realizată în pauza mare a cursurilor școlare azi, 02.06.2014, ca și un cadou adus copiilor din Bocșa de Ziua Internațională a Copiilor, unde alt undeva decât pe terenul de sport al școlii, locul preferat al Laurei, iar alături de profesorii de sport și directorul instituției au fost perzenți numeroși elevi din ciclul gimnazial.

Comentarii

comentarii