VIDEO FOTO Primarul Petru Lorinț din Domașnea, i-a spart fața la propriu unui consătean

Bataioe (5)Gest incredibil al primarului din comuna cărășană Domașnea: primarul Petru Lorinț i-a spart fața – la propriu unui consătean.
Totul s/a petrecut vineri seară, în jurul orei 19 în barul -restaurant al benzinăriei de la intersecția E 70 cu DJ spre Cănicea. Mai exact, primarul Petru Lorinţ din Domaşnea, în urma unor discuții cu un consătean- angajat al benzinăriei, l-a lovit cu pumnul în faţă.
Omul a fost efectiv desfigurat și a ajuns direct la spital.
Motivul gestului inexplicabil al unui ales al comunității pare să fi fost discuţiile în contradictoriu privind islazul comunal pentru păşunatul animalelor.
Conform declaraţiilor martorilor, primarul Petru Lorinţ a băut bere la masă împreună cu alţi consăteni. La un moment dat, în local a venit şi Mihail Micşescu, tot din comună, şi primarul l-a chemat la masa unde se afla el. Micşescu a acceptat invitaţia şi după câteva replici contradictorii, primarul Lorinţ i-a reproşat lui Micşescu faptul că este înscris în Asociaţia Crescătorilor de Animale din comună, asociaţie care îi creează multe probleme.

Primarul Lorinţ s-a enervat şi a început să-l muștruluiască pe Micşescu, omul s-a ridicat de la masă şi s-a dus la bar, pentru a aplana conflictul.
Acest lucru nu a convenit primarului care, după câteva momente, s-a ridicat de la masă, s-a dus la Micşescu, l-a lovit cu pumnul stâng după care, a băgat mâna în buzunar şi cu pumnul strâns pe ceva metalic probabil, l-a pocnit în faţă, mai exact în nas, pe Mihail Micşescu.
Se pare că s-a acționat premeditat fiindcă primarul a vrut să elimine toți martorii din local: ospătarului i-a cerut să-i aducă o ciorbă din bucătărie iar celor doi cu care se afla la masă și au văzut tot, le-a cerut să plece. Ce nu a știut sau omis primarul, a fost echiul electronic al camerei de supraveghere care a surprins fără dubii momentul.
Înainte de a pleca și de a se urca băut la volan, primarul Petru Lorinţ, l-a mai amenințat de vre-o două ori pe Mihail Micşescu ce era plin de sânge şi în stare de şoc. El a chemat poliţia, care a venit în scurt timp iar o ambulanță l-a transportat la spital. Din primele investigaţii se pare că ar avea fractură de piramidă nazală și înfundare de sinusuri.
Oamenii din sat spun că după ce și-a băgat consăteanul în spital, primarul Petru Lorinţ şi-a chemat prietenii acasă la Cănicea unde în toiul nopții a deschis Căminul Cultural, a adus lăutari și au sărbătorit până pe la orele 3 ale dimineții.
Mihail Micşescu de pe patul de spital, a declarat că îl va da în judecată pe primar.

Comentarii

comentarii