VIDEO Grav accident de circulație pe E 70 la Jupa, un copil de 9 ani a murit , un altul este grav rănit iar un bărbat este în comă

Accident Jupa Radio R (2)În această dimineață, în jurul orei 7 și jumătate, pe DE 70, în mijlocul localității Jupă de lângă Caransebeș, a avut loc un grav accident de circulație.
Un autoturism condus de un bărbat de 54 ani şi un autocar condus de un șofer de 37 ani, se deplasau pe aceeaşi direcţie, dinspre Lugoj spre Caransebeş. la un moment dat, autocarul a lovit în plin autoturismul în care se aflau și doi copii minori: se pare că nepotul șoferului de 54 de ani și un copil al unor vecini. Impactul a fost nimicitor pentru autoturism: lovit în plin, acesta a fost efectiv zburat peste celălalt sens de mers și aruncat la câțiva metri în șanțul de pe cealaltă margine a drumului. La fața locului au sosit echipajele de ambulanță care i-au transportat pe cei trei la spital.
Din nefericire, copilul de 9 ani ce se afla pe bancheta din spate în partea stângă – loc în care s-a și produs impactul, a decedat din cauza traumatismelor iar medicii s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să-l readucă la viață, dar fără succes. Celălalt copil de 8 ani, deși rănit, este stabil și este în spitalul în Caransebeș. În schimb bunicul său, fiindcă este grav rănit în stare de semicomă, va fi transportat cu elicopter SMURD la Timișoara.
,,Din primele verificări, se pare că șoferul autoturismului a semnalizat dreapta, a încetinit, după care a virat brusc stânga, moment în care a fost lovit de autocarul care circulă în spatele său.
Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, iar şoferului autoturismului i-a fost recoltata o probă biologică de sânge.


Sursa foto: radioresita.ro

Comentarii

comentarii