VIDEO Grevă de avertisment din partea consilierilor județeni cărăşeni ai PNL

Grevă de avertisment din partea consilierilor județeni cărăşeni ai Partidului Național Liberal. Replica președintelui forului deliberativ, Silviu Hurduire, a venit imediat „numai să nu faceți şi greva foamei”.

Ședința Consiliului Judeţean Caraș-Severin a început, şi de această dată, cu o dispută între putere şi opoziție. În deschidere consilierul PNL, Ioan Cojocariu, a dorit să îşi exprime nemulțumirile legate de de faptul că propunerile liberalilor nu sunt luate în seamă de conducerea Palatului Administrativ. Mai întâi președintele Consiliului județean, Silviu Hurduzeu, i-a cerut să ridice aceste probleme la diverse, cum nu s-a ajuns la nicio înțelegere, Hurduzeu, a cerut să i se taie microfonul lui Ioan Cojocaru, iar în replică acesta a declarat că liberalii vor intra într-o grevă de avertisment fiind prezenţi la şedinţă, vor lua parte la dezbateri dar nu vor participa la vot.

Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Judeţean Caraș-Severin a catalogat acțiunea aleșilor liberali ca fiind una politică.

Ca urmare a deciziei liberalilor, trei proiecte de hotărâre nu au fost aprobate. Ioan Cojocariu a declarat că aleşii liberali sunt dispuşi să vină într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectele respective.

Comentarii

comentarii