VIDEO Haine și lucruri vechi în piață nouă la Reșița, s-a deschis Ocico la Gugu

Ocico nou (26)La Resita, au fost finalizate lucrarile de amenajare a noilor locatii in care vor functiona piata auto si cea de vechituri. Peste 600.000 de lei au fost investiti din bugetul local pentru ca noile piete sa corespunda standardelor si comerciantii sa-si poata desfasura activitatea in conditii decente si legale.
DE la finele saăptămânii trecute, vechea și traditionala piata de vechituri a Resitei- ocico- piață amplasata pe un fost teren de sport pavat cu zgura, a devenit nefunctionala.
Acum, la iesirea din Resita spre Timisoara, au fost amenajate doua noi piete, una cu cateva sute de mese pentru comercianti, iar cealata, pentru vanzarea de masini și componente auto.
Locatia are peste 6.000 de metri patrati si este supravegheata video. Acum la finalizarea primei părți a lucrărilor, cea m ai mare urgență o reprezintă asfaltarea și acoperirea pieții. Aceasta este de fapt și singura obiecție a reșițenilor intervievați de noi.
Primarul a anunțat că acest lucru va fi făcut în primăvară când vremea o va permite.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “VIDEO Haine și lucruri vechi în piață nouă la Reșița, s-a deschis Ocico la Gugu

  1. Nu inotam in noroi… pentru ca nu plouase de cateva zile, sunt curios acel „asfalt” daca nu se va muia ca cel de la gloria!!

  2. Cristi, este o piata civilizata,data jos din copac. Cum sa platesti un abonament prin care nu ti se ofera mai nimic, adica doar o masa de 1m si-atat? Banii de care vorbesti, merg in buzunarele hotomanilor, asa ca nu mai visa tu cu ochii deschisi, sau esti un imbecil de aplaudac? Aia ce comenteaza, au fost furati de neciopliti ca tine, care stiu sa dea doar din trompeta si sa sufle in cur.

  3. Piata de la gugu este o piata civilizata, nu mai inotam in noroi si nu mai sunt haine aruncate pe jos. In plus banii merg la bugetul local din care se vor face alte lucrari in oras. Nu-i inteleg pe cei care comenteaza aiurea si in necunostinta de cauza.

Comments are closed.