VIDEO Hot prins la furat de indicatoare rutiere

In jurul orelor 12:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, Biroul Rutier au prins în flagrant un bărbat de 22 ani, domiciliat în Reșița, care a sustras de pe DN 58/B de la km 5+200 a sensului de mers Bocșa –Reșița, un indicator rutier reprezentând „Sfârșitul interzicerii de a depăși” împreună cu suportul metalic. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Deși fapta poate să pară ceva simplu, un furt banal, în realitate consecințele pentru ceilalți participanți la trafic pot fi mult mai grave.

Jaf la drumul mare, sute de metri de parapete metalice furate de pe DN 57

Hoții au speculat faptul că pe drumul Reșița-Anina – drum de munte cu multe serpentine, pante și nenumărate râpe și prăpăstii pe margini, se circulă greu. Aceștia au pândit momentele când nu veneau mașini și au furat parapetele de protecție de pe marginea drumului. Și nu vorbim de o bucată sau câteva bucăți, ci de, sute de metrii de parapet special de protecție.

Hoții au furat și distrus sistemul de protecție fără să le peste că până a fi instalat, de-a lungul anilor, zeci de persoane au murit în râpele și prăpăstiile de pe marginea drumului. Ba chiar și-au găsit complici și au vândut parapetele la centrele de colectare a fierului vechi. Angajații de acolo au primit materialele fără să clipească sau să încerce măcar să anunțe poliția. Și acest lucru nu s-a întâmplat doar o singură dată, ci, de zeci de ori până când angajații de la Direcția Regională Drumuri și Poduri au descoperit furtul parapetelor și au anunțat imediat poliția.

Comentarii

comentarii