VIDEO ,,Ieșiți din casă, dacă vă pasă” ! S-a spart mămăliga tăcerii la Reșița, tinerii se alătură protestatarilor

Mămăliga tăcerii și a curajului s-a spart și la Reșița. De aseară, tinerii reșițenii s-au alăturat protestatarilor care, de câteva zile, îți strigă nemulțumirile și doleanțele în stradă, în capitală și în marile orașe ale țării. În jur de 100 de tineri și adulți au mărşăluit, aseară prin oraş, din Centrul Civic al Reșiței și până în cel mai aglomerat cartier al Resitei, Govândari – cartierul muncitoresc al orașului, asta în încercarea de a-i sensibiliza pe reşiţenii care nu se încumetau să iasă din case.

La doar câteva grade peste zero, tineri și adulți de-o potrivă, unii cu copii de mână, au străbătut aproape 10 kilometri pe jos prin Reșița, scandând lozinci de mobilizare, dar şi împotriva clasei politice şi a corupţiei care ucide. Ei doresc o schimbare radicală şi o transformare a întregii societăţi, cu un guvern tehnocrat.

Protestul a fost unul paşnic, dar vocal, tinerii încercând să atragă atenţia tuturor reşiţenilor că trebuie să fie solidari şi să iasă din case. În mai multe locuri din oraș, tinerii au îngenuncheat, au spus rugăciuni şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti.

Pe reţelele de socializare, pentru vineri seara, este anunţata o acţiune de protest începând cu ora 20, în Centrul Civic.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO ,,Ieșiți din casă, dacă vă pasă” ! S-a spart mămăliga tăcerii la Reșița, tinerii se alătură protestatarilor

  • 7 noiembrie 2015 la 0:26
    Permalink

    !!Daniel stai liniștit am fost mai mulți de 100 și apropo nu contează cați oameni sunt atâta timp cat avem curajul să ieșim în stradă și să luptăm pentru țara noastră …asta e azi mai putini,mâine mai mulți contează ca ne spunem părerile și nu ne mai lăsăm călcați în picioare de guvern ….BRAVO RESITA !

  • 6 noiembrie 2015 la 8:27
    Permalink

    Acum e momentul sa schimbam ceva.IESITI DIN CASA!!!!!! Nu stati dupa perdele crezand ca se va schimba de la sine totul.

Comentariile sunt închise.