VIDEO Indivizii din Bocșa care au chinuit câinele, au fost descoperiți și riscă pușcăria

Cruzime fara margini, intr-o parcare din Bocsa. Un tanar a fost filmat pe telefonul mobil in timp ce isi batea si schingiuia propriul caine. Dupa ce imaginile, care au fost surprinse in urma cu cateva saptamani, au ajuns pe Internet, politia s-a autosesizat.
In imaginile surpinse de la fereastra unui apartament din cartierul Bocsa Română se vede cum cainele este chinuit, batut si, apoi, aruncat de pamant. In urma audierilor, politistii au stabilit ca patrupedul era al agresorului, iar cealata persoana care apare in filmulet a intervenit pentru a slava animalul.

În data de 19.10.2015, Poliţia oraşului Bocşa s-a sesizat despre faptul că într-o publicaţie online a fost publicat un articol şi imagini cu acte de cruzime asupra unu animal (câine).

Din verificările efectuate s-a stabilit că evenimentul prezentat în clipul respectiv s-a petrecut în cursul lunii septembrie 2015, într-o parcare de pe raza oraşului Bocşa.

Au fost identificaţi cei doi tineri în persoana numiţilor Z.S. de 30 de ani , domiciliat în oraşul Bocşa şi R.M.N. de 23 de ani din localitate Duleu comuna Fîrliug.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea unui animal.

Pe surse demne de încredere, am aflat că – grav rănit din cauza bătăii și a loviturilor primite, bietul animal s-a mai chinuit vreo două zile și apoi a murit.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Indivizii din Bocșa care au chinuit câinele, au fost descoperiți și riscă pușcăria

  • 20 octombrie 2015 la 11:54
    Permalink

    Din pacate asemenea lucruri oribile sunt folosite de cei care doresc intoarcerea cainilor pe strazi. Ei incerca sa puna semn de egalitate intre CRUZIME si EUTANASIE, fortand adoptarea legii RETERITORIALIZARII. Reteritorializarea reprezinta cresterea cainilor pe domeniul public, insemnand munti de fecale, miros de urina si strazi aglomerate. Toate tarile civilizate condamna cruzimea fata de animale, insa nu cresc caini pe domeniul public. Toate tarile civilizate se confrunta cu abandonul si au si cazuri de cruzime, insa nu le combat crescand animale pe domeniul public. Exista legi clare care vegheaza la sanatatea spatiului public, iar aceste legi interzic cu desavarsire plantarea de custi ilegale, castroane, peturi cu apa sau pungi de plastic in parcari, pe strazi sau pe spatiul verde din jurul locuintelor. Franta, Marea Britanie, Spania etc. captureaza aceste animale si interzic sub amenzi drastice transformarea spatiului public in cos de gunoi. Categoric, cruzimea fata de animale trebuie condamnata. Cruzimea fata de animale este un semn al lipsei de civilizatie, dar nu cumva si transformarea spatiului public in crescatorie fara urma de respect fata de lege si fata de aproapele nostru nu reprezinta tot aceeasi lipsa de civilizatie? Nu cumva TOCMAI tarile care nu planteaza custi si galeti cu mancare pe spatiul public au si cele mai putine cazuri de cruzime fata de animale? Civilizatia e un fenomen total, nu partial. Nu poti fi civilizat cu animalele si necevilizat cu oamenii. Toate tarile civilizate captureaza cainii fara stapan pentru ca supravietuirea lor pe domeniul public nu se poate face respectand legea. Legea care nu permite pericol la adresa sanatatii publice, nu permite miros de fecale, urina sau resturi alimentare.

Comentariile sunt închise.