VIDEO Într-un decor de poveste, Moş Nicolae a poposit azi la clasa I A la Scoala 7 din Reşita

Într-un decor de poveste, Moş Nicolae a poposit azi la clasa I A de la Școala Gimnazială Nr 7 din Reşita. A venit dis-de-dimineaţă, a împodobit clasa cum nu se poate mai frumos, a lăsat pe fiecare băncuţă cadouri dulci, o lumânărică aprinsă și…….o nuia, dar foarte frumoasă, şi-a tras o semnătură pe un colţ al tablei şi a zbughit-o numai el știe pe unde.

În grabă mare, pentru că trebuia să sune dintr-o clipă în altă clopoţelul şcolii şi micuţii intrau în clasă. Dac era văzut de careva, este clar că ar fi fost deconspirat

Se aud primii paşi grăbiţi dinspre hol, se deschide ușa, apăr copiii și……..minune. Clasa arată ca în povești, este ca în basmele frumoase. Luminițele strălucesc pe fiecare bancă în fața unei căsuțe fermecate probabil.

După un aaaaaaaa lung și plin de mirare, un copil rupe deodată tăcerea: „A venit Moşul!! A venit Moş Nicolae la şcoală!! Uite, cred că a intrat pe geam”. Pe fiecare măsuţă stă câte o căsuță roşie, colorată, plină cu dulciuri fel de fel. Alături, nuieluşa Moşului, semn că el chiar ştie totul despre copii şi, de ce nu, că are şi simţul umorului. Nu lipseste nici saculetul pentru cadouri, saculet sub forma de cizmulita.

Cu har didactic, dar şi dintr-o dragoste specială pentru cei mici, învăţătoarea Cristina Ardeleanu a pus la cale tot acest mic scenariu pentru a-i face pe copii să trăiască, pe viu, miracolul sosirii lui Moş Nicolae.

Comentarii

comentarii