VIDEO Jaf de 200.000 de euro la Lugoj, în Banat este la modă furtul banilor cu tot cu safe

jaf safeMai multe persoane au pătruns, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, într-un depozit de mobilă de pe strada Traian Vuia din Lugoj, de unde au sustras din birouri o casetă care conţinea bani şi valori de sute de mii de euro.
“Hoţii au forţat un geam termopan şi din interiorul clădirii au sustras o casetă metalică ce conţinea o sumă de bani. Deocamdată nu se ştie la cât se ridică valoarea sumei furate”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, pentru redesteptarea.ro.
Conform unor surse, în casetă se aflau circa 200.000 de euro şi obiecte din aur, însă conducerea firmei nu ştie concret valoarea exactă a pagubei.
Poliţiştii din Lugoj şi ai Serviciului de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J Timiş cercetează la faţa locului cazul şi aşteaptă ca managerul să stabilească exact suma sustrasă. Interesant este că hoţii au pătruns nestingheriţi în incinta societăţii, deşi aceasta beneficiază de camere de supraveghere şi de paznic.

Vom reveni in câteva minute.

Comentarii

comentarii