VIDEO La Oravita a avut loc cea de a IV a ediție a Targului de toamna

Primăria oraşului Oraviţa, Casa de Cultura „Mihai Eminescu” Oravita, în parteneriat cu Camera Agricolă a judeţului Caraş Severin, au organizat cea de-a patra ediţie a Târgului de toamnă de la Oraviţa. Dacă până acum manifestarea s-a desfășurat pe un amplasament aflat la intrarea în oraş, dinspre Grădinari, pe partea stângă a drumului, de această dată, Târgul a avut loc pe platoul ,,de la gară”.
În cadrul târgului, au avut loc expoziţii cu vânzare de produse agricole, horticole, apicole, unelte şi utilaje agricole, produse tradiţionale şi de artizanat şi nu numai. Au participat peste 50 de expozanţi; unii agenţii economici, alții persoanele fizice, din Banat și nu numai. La târg au fost prezentate păsările și iepurii de rasă, cai, oi și porci.

Nu au lipsit produsele tradiționale precum brânza, mălaiul copt în țest, cașul afumat, răchia din prune și mere, dar și pălinca sau mierea în diferite amestecuri ori dulceața din smochine de la Șușca, de pe Clisura Dunării. Produsele au mulțumit pe toată lumea iar prețurile au fost pentru toate buzunarele.

Târgul a fost o reușită, producătorii din zonă au putut să-și valorifice producția iar mușterii au cumpărat ce i-a interesat.

Comentarii

comentarii