VIDEO Mii de spectatori – Zilele Reșiței la final- megaconcert Lepa Brena

Lepa-Brena-01-CustomLa 30 de ani de la primul şi singurul concert pe care l-a susținut în România, la Timişoara, cea mai bine vândută artistă din Balcani, Lepa Brena, le-a cântat, din nou romanilor, la Reşita. În fata zecilor de mii de spectatori care au venit să o vadă şi să o asculte, Lepa Brena a cântat şi a dansat timp de două ore, într-un show de zile mari.
Un show unic promitea Lepa Brena, în urmă cu două săptămâni, cu ocazia primei vizite la Reşita. Şi aşa a fost, aseară, în închiderea manifestărilor organizate cu ocazia „Zilelor Reșiței”. A fost o apariţie incendiară într-un spectacol total, cu melodii vechi şi noi, dans şi efecte speciale. Un moment deosebit a fost acela în care artistă s-a ridicat, într-o macara, deasupra spectatorilor, şi a fluturat tricolorul românesc.

Din pacate, invocand drepturile de autor, artista are blocat la nivel mondial accesul pe youtube. In consecinta, va oferim imagini din concert, dar fara sunet. In compensare, aveti disponibile alte inregistrari cu artista.

Prestaţia artistei a reuşit să stârnească aplauze la scena deschisă. Publicul a cântat împreună cu Lepa Brena şi a aclamat-o îndelung. Pentru organizatori, modul în care au reacţionat spectatorii a fost o garanţie a succesului.
Ultima zi a serbărilor Resitei a mai adus pe scenă şi formaţii şi ansambluri de dansuri ale minorităţilor naţionale și invitați din Serbia într-un spectacol ce a avut loc înaintea concertului susţinut de Lepa Brena.
Conform primelor estimări, la concert au participat în jur de 30.000 de oamni, mulți dintre ei venind din județele Arad, Timiș, Mehedinți, Hunedoara, dar și din Serbia și Ungaria.

Comentarii

comentarii