VIDEO Momentul de frumos, momentul de emoţie al zilei: ,,fiorul ” muzicii ADEVARATE

Prietenul Nick mi-a trimis ceva ce trebuie vazut de cat mai multi oameni care simt frumosul din lucrurile simple, din ceea ce este langa noi. Un material superb. Un „ceva” mai mult decât un material unicat! Un remix
de o valoare exceptională. Este o varianta a celebrei melodii lansata de Ben E. King in 1961 şi acum interpretata de mai mulţi cântăreţi care, atenţie … nu se vad intre ei, nu se cunosc si pe deasupra, interpreteaza piesa in maniera proprie, fiecare la el acasa imprastiati in toate colturile lumii.
Tehnica a fost urmatoarea: Fiecarui cantaret i-a foat alocat un canal de inregistrare, după care, toţi şi toate vocile au fost”mixati” in studio.
Profesionisti ai inregistrarilor, au colindat lumea si au reusit aceasta performanta INCREDIBILA si de-a dreptul DE EXCEPTIE!
Interpretii acestui cunoscut hit ” Stand By Me ” sunt cantareti stradali, necunoscuti, chiar vagabonzi, oameni saraci, unii fara dinti in gura, altii orbi sau chiar membri din triburi indepartate, oameni de pe tot mapamondul. ARTISTI cu A mare, care ……. reusesc incredibilul.
De fapt, in viata, Dumnezeu iti poate da o voce extraordinara, un fizic si un talent iesit din comun, dar daca nu ai pe cineva, un „inger” pazitor care sa te sprijine si sa te ajute sa fie…..”stand by me” cand e nevoie, totul e inutil.
Inutil pentru el, muzicantul stradal dar nu si pentru noi cei care ne putem astfel bucura de „fiorul ” muzicii ADEVARATE ! Urmati link-ul de mai jos si veti vedea!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments