VIDEO Moș Crăciun nu se lasă intimidat și vine la copiii cuminți – poveste de Crăciun cu tineri buni

Craciun 2009Chiar dacă omătul lipsește cu desăvârșire de prin Banat iar sania Moșului cel bun are mari probleme din această cauză, bătrânul cel darnic și bun, nu s-a lăsat mai prejos ca în alți ani.
Moș Crăciun s-a adaptat ,,din mers” a trimis renii la păscut prin tundra laponă iar el a schimbat sania pe o caleașcă sosită parcă din lumea basmelor. În loc de reni, Moș Crăciun a pus la calească un cal, se pare că împrumutat de la Făt frumos- după cum arăta de grozav, și a pornit cu el la Reșița. Și fiindcă mai sunt două zile până la Crăciun iar Crăciuneasa și spiridușii nu au terminat cu pregătirea jucăriilor și a dulciurilor, Moșul a fost ajutat de niște tineri de ispravă care și-au dat sângele, la propriu- pentru această acțiune.
Tinerii din cadrul Organizației de Tineret a PSD Caraș Severin, au demarat în urmă cu aproape două luni o acțiune de donare de sânge. Conform legii, fiecare donator a beneficiat de un bon valoric de 60 de lei pentru achiziționarea de alimente. Tinerii au strâns aceste bonuri și au achiziționat cu ele dulciuri pe care le-au oferit lui Moș Crăciun care la rândul său le-a împărțit copiilor ce i-au ieșit aseară în cale. O parte din dulciuri au fost împărțite în Centrul Civic iar o altă parte, în Parcul Tricolorului din cel mai mare cartier al orașului, Govândari.
Totul a fost organizat de tinereii politicieni, nu și-au ,,făcut reclamă” – tocmai fiindcă a fost o acțiune de suflet. Numai că InfoCs a aflat de acest lucru iar reporterii noștrii și-au făcut datoria și în exclusivitate aveți aceste imagini cu bucuria celor mici.

Comentarii

comentarii