VIDEO O clipă de frumos – Lacul peste care se zboară roz – Lacul Nakuru

Dragi prieteni, la sfârșit de weekend când oalele s-au potolit din fiert, când masa a fost servită și toată lumea își permite un pic de lene ca înaintea unei noi săptămâni de lucru, ne-am gândit să vă luam imaginar puțin de o mână și să vă purtăm cu noi pe alte meleaguri, spre alte zări, spre alte lumi. Dacă primiți invitația, este timpul să pornim la drum. Aceasta este Lacul Nakuru, lac situat în mijlocul Kenyei. Lacul este locația pentru una dintre cele mai extravagante păsări și gazda unui extraordinar ,,fenomen roz”, este un loc unic în lume.

Apele lacului conțin o mare cantitate de alge și crabi iar nămolul este plin de niște minusculi viermi acvatici. Zona și climatul, toți acești factori la un loc, atrag un număr enorm de păsări flamingo. Sunt atât de multe păsări, sunt atât de mulți ,,pescari roz” încât nici măcar nu se mai poate spune dacă există teren sau apă sub ele.

Atunci, Lacul Nakuru din Kenya, este unic, este mirific și imaginea lui nu se poate uita așa de ușor. Atunci, totul este roz! Răpiți-vă câteva minute și priviți filmul și fotografiile de mai jos și în acest fel veți descoperi o bucățică din Africa, o bucățică de Africa roz.


sursa: ba-bamail.com

Comentarii

comentarii